В България т. нар. медии са собственост на военно-терористичната червена бригада ЦК на БКП и са ръководени от неговото Политбюро !

Георги Ифандиев

ЩЕ УЗНАЕТЕ ИСТИНАТА И ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ,Георги Ифандиев - Част ІІ

>> понеделник, 17 януари 2011 г.

Политика

ЩЕ УЗНАЕТЕ ИСТИНАТА И ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ

Написано от Георги Ифандиев

Понеделник,17 Януари 2011

Георги Ифандиев - Част ІІ

Редуцирането на християните • Китай – бъдещата пенсионерска нация • Страхът и търпението, които ни обрекоха на унищожение

Продължение.

Някой съмнява ли се, че днес живеем в условията на новия световен ред? И в него безмилостно



убиват децата ни




Има ли значение как го правят? Важен е резултатът – по-малко бели християнчета на планетата. Само през последната седмица у нас поради доказана докторска грешка си отиде една жива кукла – 4-годишната Гергана Илиева.[1]


По същото време във Великобритания без време замина в отвъдното 3-годишната Лана Еймийн, дъщеричка на доктор.[2] Нашето детенце почина от усложнения след операция от сливици; английското момиченце – поради спестена от медиците инжекция на стойност... 6 лири. И двете станаха жертва на политиката на безхаберие и икономии, провеждана в уж здравните системи на две от страните от Евросъюза. Губим свежа българска, християнска кръв. Намаляват шансовете ни след нас някой да продължи да носи гордото име българи. Изчезваме! Явно единствено по това сме се изравнили с водещите европейски държави. Каква печална статистика!

По същото време „гениалните“ дейци на Интернационала отрекоха поредното Божествено, ако щете ̶ природно правило. Те обявиха, че „шест месеца майчино кърмене може да навреди на бебетата“![3]

Сякаш нашите майки, баби и прабаби не са знаели какво е най-доброто за техните рожби! Като че ли не сме живи и все още достатъчно издръжливи, та въпреки всичко поне да устояваме? Поставен в нашите условия, всеки западняк не би оцелял повече от седмица.

My darling daughter died for the lack of a L6 jab: Grief and anger of swine flu victim's doctor fatherКой има полза от това? На първо място корпорациите, които произвеждат изкуствени бебешки храни. А след тях онези, които желаят да манипулират здравето на гоите. Никога няма да срещнете подобна публикация в израелския печат. Тъй като през ХVІІІ век нас­лед­ни­ци­те на фа­ри­сеи­те – съвременните равини, по­менили схва­ща­нето си за об­ра­зо­ва­ние­то.

Дотогава знанието било привилегия на самите тях и на приближените им – номенклатурата. Обаче те проум­ели, че при­те­жа­ва­не­то на све­тов­ни­те фи­нан­си и ви­со­ко­то об­ра­зо­ва­ние – до­ри пос­ти­га­не­то на мо­но­пол в някои сфе­ри на поз­на­ние­то, са най-пре­ки­те пъ­ти­ща към световното господство. И раз­по­редили ев­реи­те да уча­т. При то­ва пре­дим­но ме­ди­ци­на и пра­во, за да дър­жат в ръ­це­те си фи­зи­чес­ко­то и об­щес­тве­но­то здра­ве на гои­те. Ос­вен то­ва да съз­да­ват и кон­тро­ли­рат средс­тва­та за ма­со­ва ин­фор­ма­ция.

Ала кой ни е виновен, че напълно незабелязано у нас и почти без внимание на Запад остана установеният чрез дългогодишни наблюдения и посредством лабораторни изследвания факт: аутизмът се дължи на ваксините. Още през 2008 година възприеманото като авторитетно списание „Тайм“ изнесе достатъчно достоверни данни, които доказват не само това, но и още куп други беди, причинени от ваксините.[4] Днес много други медии се мъчат да пробият наложеното от Братството информационно затъмнение. Тук – тишина.

Разбира се, официалните власти на Запад отрекоха. Пригласяха им големите корпоративни средства за масова дезинформация. Те съвместно провъзгласиха резултатите от споменатите изследвания за... „фалшификация“.[5] Обаче честните гласове на медици от цял свят вече години наред се борят за премахването на задължителните ваксинации.[6] Сами трябва да решите на кого да вярвате и трябва ли да извършвате предателство спрямо бъдещето на собствените ви рожби. Принудителното ваксиниране е поредната крачка към национализацията на децата ви. С него Братството постепенно и неусетно ни лишава от продължаване на рода, на народността.

Все пак преди всичко се запитайте кои печелят от ваксинирането? Имайте предвид, че годишният оборот на фармацевтичните компании превишава постъпленията от търговията с оръжие. А докторите трупат големи пари от същата индустрия за производство на „лекарства“ или на бавна смърт.[7] Значи някой умишлено разболява или ликвидира потомството ни. Прави го, за да ни отнеме бъдещето, като трупа несметни печалби от това пъклено дело. И това ли е „конспиративна теория“?



Необразоваността е само част от интернационалната програма




за редуциране [намаляване] на населението на земята. Преди всичко тя е прицелена в ликвидирането на християнството. Както и на онези народи, които са в състояние да представляват някаква заплаха за Интернационала. На първо място Китай. Още преди близо седем десетилетия тази древна страна падна под меча на новия световен ред. Обаче след като роденият от Интернационала тамошен терористичен комунистически режим оказа съпротива, му скроиха капата, както се казва.


„Езикът на [Милтън] Фрийдмън е малко странен, не е ли така? Той дефинира като „социалистически“ държави онези, които имат ограничения на работната седмица, компенсация при безработица и синдикални права на труда. „Капиталистическата“ държава Китай е тази, в която държавата владее и контролира това, което Маркс, Ленин и Мао нарекоха „средства за производство“. Съжалявам, може да наречете Китай пиле, но то няма да полети. Ако Китай днес е капиталистическа държава на свободния пазар, тогава аз съм Парис Хилтън.

Истината е, че китайската икономика се възвиси, защото упорито отказваше тинтири-минтирито на свободния пазар на Фрийдмън: че държавата трябва да престане да е собственик, да регулира и да контролира индустрията. Новото неравенство не е моторът на нейния успех, а мярката за властта на един малоброен елит, който изсмуква увеличението на производителността. Да, Китай приема избрани елементи от „капитализма“. Това е грозната част. Китайският капитализъм, изглежда, е ограничен до спекулациите с недвижима собственост в Шанхай, превръщането на шефовете на комунистическата партия в милионери...“[8]

Наследникът на председателя Мао – масонът Дън Сяопин, въведе задължителното правило за едно дете в семейство. И само след още четвърт век този „фанатичен диктат на Комунистическата партия ще превърне Китай в най-остарялата нация в световната история. Една трета от милиард възрастни пенсионери, представляващи 25 на сто от смаляващото се население, ще създадат производствена криза, която е отвъд човешкото въображение.“[9]

Hannah had been injured bv vaccinesПак благодарение на комунистите същата съдба вече се стовари върху българите, макар повечето от тях да не го осъзнават. След максимум две десетилетия няма да има кой да изкарва пенсиите на днешните четиридесетгодишни, които с лекота ругаят поколенията на своите родители, баби и дядовци. Още по-страшно е, че когато Китай се превърне в една истински пенсионерска нация, българите ще бъдат малцинство в собственото си Отечество. Тази зловеща прокоба виси с пълна сила над цяла християнска Европа. В началото на тази година английските медии се изфукаха с нарасналата раждаемост в страната. Обаче не се осмелиха да представят етнически разрез на това „постижение“.[10] Той щеше да очертае тенденция, която е идентична с тази в България. Същото се отнася до Франция, Германия и с далеч по-голяма сила до Белгия, Холандия и почти всички останали страни на Стария континент. Косово би следвало да е обеца на ухото ни, но уви...

Ако перифразираме стария рефрен, днес можем да пеем: „Искам да съм циганин в Народна република България“... Живот без разходи – няма наеми, такси за електрическа енергия и вода, данъци, всякакви други тегоби. Интернационални „правозащитни“ организации, съставени от нашенски майкопродавци, бранят по-тъмно зелените по-яростно от юдеи крепостта Масада. И всячески се стремят да наложат правилото, че законите не важат за тази „етническа група“, обречена не след дълго да владее прекрасната ни Татковина.

Както малцинствата у нас ползват привилегии, така навремето Йосиф Броз Тито[11] отпускаше безлихвени заеми на албанското малцинство в Югославия. Насърчаваше заселването на шиптърите – древни българо-илири – в областта Косово. Резултатът е известен. В наши дни сръбската „Света гора“ е разбойническа ислямска република, предназначена да бъде европейски център за всякаква контрабанда. Нито управниците ни, нито населението се впечатли достатъчно. Нашият отказ от раждане и масовата имиграция продължават без отслабване. С тевтонско упорство се катерим по пътя, който ни води към бездната на нашето небитие като народ. Егоизмът е надделял над чувството за общност и самосъхранение. Чия е вината?



Кой ще раздава въженцата?




Ние сами се предадохме и се примирихме с унищожението, на което ни подложиха първо комунизмът, а сега новият световен ред, което е едно и също. Без да сме осведомени, да анализираме и да подирим истината, повярвахме в някаква „нежна революция“. Кой от вас осмисля, че революциите задължително сриват дворците. Това е първата им задача.


Така е станало в Англия при Кромуел – крал Чарлз І бил обезглавен. Какво се е случило с кралското семейство и аристокрацията по време на Френската революция? Нейното „величие“ се определя от гилотината и от онези 1,5 милиона човешки снопа, паднали по време на нейната смъртоносна жътва.

Ами двете революции в Русия от 1917 година? Каква била участта на християнския император Николай ІІ, на неговите роднини и близки и на цялата благородническа класа? Най-пресният пример е въстанието, осъществено преди всичко чрез връзките във “Facebook” в Тунис сега. Разбунтувалата се тълпа (друга тема е кой я финансира и вдигна) изгори богаташките палати. Сред разрушените имоти е и луксозната къща на дългогодишния диктатор, сваления президент Зине ал-Абедин Бен Али. Дъщерите му Несрин Сирин бяха арестувани. Обаче под „странния“ натиск на френското правителство и лично на президента Никола Саркози им разрешиха да отлетят за Париж.[12]

Да не отиваме далеч, а просто да се върнем назад във времето у нас. Георги Димитров спестил смъртта на тукашното царско семейство и го изпратил в изгнание. Затова видяхме благодарността към комунистите на бившия Симеон ІІ. Няма дим без огън, нали? Обаче друг, безмилостен бил подходът на „вожда и учителя“ спрямо политическия, стопанския и културния елит на нацията ни. Eто какво си спомня един от онези, които с огън и меч наложиха юдео-болшевишкия терор в страната ни, някогашният шеф на управление СМЕРШ[13] на НКВД Павел Судоплатов, приближен до еврейския касапин Лаврентий Берия (по майка Берман):

„В България ситуацията бе уникална. По време на войната често се срещах с Георги Димитров, който оглавяваше Коминтерна до разпускането му през 1943 г. В течение на година той бе първи директор на Международния отдел на ЦК на КПСС. Когато през 1944 г. се завърна в България[14], Димитров позволи на царицата и сина й – престолонаследника, да напуснат страната заедно със своя персонал, богатство и имущество. Усетил заплахата, която може да дойде от монархисти-имигранти, Димитров реши да елиминира цялата политическа опозиция. Той прочисти и ликвидира всички ключови фигури от бившия парламент и правителство на царистка България. В резултат на това действие, което днес щеше да бъде смятано за терористичен акт, Димитров бе единственият комунистически лидер в Източна Европа, който не бе изправен срещу съществуваща имигрантска организация на Запад. В продължение на повече от тридесет години[15] последователите на Димитров използваха липсата на политическа опозиция. Бившият български министър на отбраната генерал Иван Генаров[16], който във военните години работеше под мое ръководство в Четвърто управление [на НКВД], по-късно, когато през седемдесетте се срещнахме в Москва, ми каза, че България „е единствената социалистическа страна без никакви дисиденти на Запад, защото самите ние научихме от вас урока и ги унищожихме, преди да бъдат в състояние да избягат на Запад”.”[17]

SPECIAL TASKSТози безмилостен терор е сред основните причини за нашето поведение в онези ужасни времена, по време на диктатурата и сега. Сам Судоплатов признава, че „това действие днес щеше да бъде смятано за терористичен акт“. Ние не подирихме сметка от терористите. Оставихме ги не само да умират спокойно от естествена смърт в леглата си и дори в създадената от тях Правителствена болница за привилегировани. Допуснахме техните наследници да се качат на главите ни, вече като узаконени капиталисти. А слугите им ― вземете например Димитър Попов, Филип Димитров, Стефан Софиянски, Иван Костов, Симеон, Б.Б., Ахмед Доган и останалите ― да изпълняват бодри маршове, написани от същите архипрестъпници. С тях на уста отиваме на избори, а от там – към пропастта, от която няма излизане.

Не съществува друга страна, в която да е бил създаден, разпространяван и да е предизвиквал бодър смях анекдот като следния: „Тодор Живков и Политбюро решили да проверят докъде се простира търпението на народа. За да знаят има ли смисъл да се притесняват за властта и живота си. Разпоредили на директорите на предприятията да удвоят производствените норми. Хората бачкали и си траели.

Живков и компания доволно клатели глави и наредили да бъде върната шестдневната работна седмица. Всичко минало спокойно, без никаква съпротива.

Тогава червените фашистки гаулайтери разпоредили да бъдат премахнати почивните дни и отпуските. Пак нищо. Смаяни и дори донякъде раздразнени, те издали заповед партийните секретари да обявят, че предстои всеобщото бесене на трудещите се.

На следващия ден председателят на първичната партийна организация в един завод свикал работниците и служителите на събрание. Както обикновено, нямало отсъстващи. Пред насъбралите се хора другарят обявил: „Утре ще ви бесим.“

Последвало мълчание. Ядосаният партиен секретар троснато попитал: „Има ли въпроси?“ Сред тишината се чул уплашен гласец: „А въженцата кой ще ги дава – профсъюзът или да си ги носим от къщи?“

Това представляваме и с нищо не сме подсказали, че заслужаваме по-различна съдба. След като търпим недокоснатата алчно червена номенклатура да ни ръководи, да владее икономиката, културата, медиите. Старите комунистически кадри, всякакви явни и тайни милиционери не слизат от екраните на телевизорите и от страниците на печата. Сякаш искат да докажат колко прав е бил другарят Тодор Живков, когато е декларирал, че: „Милицията принадлежи на народа и народът принадлежи на милицията.“

Не е ли позорно, че офицерите от ДС Иван Гарелов, Стефан Солаков и Велизар Енчев водят телевизионни предавания, а агентът на Шесто с псевдоним „Димитър“ раздава естетически и морални оценки от тоалетно пожълтелия най-тиражен всекидневник? Съветски възпитаници, неминуемо свързани с болшевишките тайни служби, бръщолевят из всички медии. Доказани ченгета, чиято връзка и зависимост от репресивния апарат на кървавия тоталитарен режим бе документално доказана, все така раздават Тяхната интернационална „справедливост“ из средствата за всеобщо оглупяване.

Самата министър-председателка призна, че „най-гледаната“ телевизия – bTV – принадлежи на офицера от ДС Красимир Гергов.[18] Доскорошна служителка на същото правешко отроче във фирмата му „Триада Комюникейшън“ и в bTV оглавява втората по гледаемост „частна“ телевизия – Нова.[19] „Най-слушаното“ уж частно радио е дадено на изполица на агента „Карак“ – Радосвет Радев. Смятаната за официална премиерска електронна информационна агенция „Фокус“ се води на офицера Красимир Узунов, всъщност агента на ДС „Завадски“. Само допреди три седмици агентът на ДС „Бор“ – Тошо Тошев, се мъдреше начело на откраднатия от българите вестник „Труд“, а днес вече надзирава и контролира цяла пресгрупа. Ще прозрете ли някога, че всички влиятелни медии продължават да бъдат в ръцете на Политбюро? „Собствениците“ са просто фасада, зад която се крие изкривеното в злобна гримаса лице на старата алчно червена номенклатура.

Има си крушка опашка - китайската карта: Интернационалният медиен магнат Рупърт Мърдок и неговата комунистическа съпруга, китайката Уенди Денг (двамата вляво), на вечеря е Белия дом със семейство Лора и Джордж Буш.Защо не си задавате въпроса: как така дават думата на всички комунисти и ченгета, те не слизат от екраните на телевизорите и от страниците на вестниците, а затварят устите на дръзналите да изнасят истината? От какъв зор продължавате да ги гледате, слушате, четете и не спирате де се поддавате на Тяхната пропаганда. ТЕ разпалват любопитството ви с всякакви скандали, които имат отношение към преразпределението между различни кланове на номенклатурата на обилни финансови потоци, на производства, на нелегални пазари, на търговски сделки и преди всичко на контрабандни канали – изобщо – на сфери на влияние. Та тези блудкави едноактни пиески нямат никакво отношение към вашия живот. Без декомунизация, съдържаща лустрация и конфискация с последваща справедлива приватизация, този театър ще продължи докато шаваме... Друг начин няма. Всичко останало увековечава властта на номенклатурата. Затова не се занимавам с дребните симптоми, като пълноводната река от скандали, която от години, а през последните месеци изключително буйно приижда и ни залива.

Струва си да припомня един епизод от живота на земеделския лидер Георги Михов Димитров ― Гемето, който след сътрудничеството си с комунистите успява да се измъкне от желязната им хватка и да избяга в САЩ. През 1948 г., вече в имиграция в САЩ, а не в СССР, той се явява пред подкомисия на Конгреса, за да даде показания за дейността на комунистите в Щатите и „за връзките им с българските и славянските имигрантски групи”. Към края на разпита конгресменът Ричард Никсън – бъдещ президент на Съединените щати, настоява да узнае повече за това дали въведеното някога в България законодателство за ограничаване на дейността на комунистите е било ефикасно. Гемето се мъчи да заобиколи преките отговори. Но Никсън настоява.

„... И Димитров казва, че законът не би бил от голяма полза в борбата срещу комунистите, тъй като те непрекъснато работят извън него. Те много добре съзнават, че могат да бъдат победени само със средствата, които използват срещу своите врагове… Срещу тях трябва да се използват собствените им конспиративни методи. Необходимо е да се използват всички средства, които биха възпрепятствали дейността на международната конспирация, при това без никакво отлагане, защото по-късно вече няма да можете да използвате тези средства, дори да искате.”[20] Не само не можаха, а изобщо никога не са имали сериозни намерения за това. ТЕ са господарите на другарите, баш комунистите.

Във ФРГ истинската денацификация започна чак през първата половина на шейсетте години – двадесет лета след края на войната. Тук никога няма да има декомунизация. Министър-председателката е потомствена комунистка, шефката на парламента е комунистка и партийна секретарка при това. Мухата Це Це на ГЕРБ, това физкултурно чудо, което сложиха за вътрешен министър, е комунистка и наследница на дългогодишен шофьор в репресивното ведомство, возил и Григор Шопов – Живковия заместник-министър на МВР, който отговарял за ДС. През 1987 г. самата Це Це е започнала работа в едно от най-важните звена на МВР ― Централното информационно организационно управление на МВР. Някои посочват, че по онова време това е било подразделение на Седмо управление на ДС.[21]

Обаче както преди две години отбелязах, „народните маси” викат „да живей” и се интересуват от личния живот на снахите на Политбюро – Лили Иванова, Йорданка Христова, Богдана Карадочева, Искра Радева и от днешния „хай-лайф“, съставен от номенклатурни безумци, техните отрочета и евтините им силиконови държанки. Реставрацията на живковизма се усеща навсякъде. Къде е телохранителката на диктатора, която на всичко отгоре не крие възхищението си от него? Начело на изпълнителната власт, при това представяща се за... „дясна“! Президентът е комунист, платен агент и историк на БКП?! Накъдето и да се обърнете, все родени в Москва или учили там. Без Живков ― по живковски.

Например уволниха шефа на ДАНС Петко Сертов поради некадърност и го изпратиха на... тиха дипломатическа работа. Също както постъпваше Тато. Кой оглави митниците? Комунист, доносник и Живков милиционер! Поне половината депутати, министри и областни управители са агенти на комунистическите служби – местни и задгранични. „Бизнесмените“ – също, без нито едно изключение. И „културтрегерите“ не са по-назад. Ореваха орталъка, защото били „недооценени“. А къде са им произведенията? Тяхната жалба е по сигурното и незаслужено тлъстото им заплащане от времената на „социалистическия реализъм“. Природата и населените места са съсипани от техните партизански „творби“. Понастоящем значителна част от тяхната пошла болшевишка кинопропаганда е провъзгласена за „шедьовър“. Какъв е критерият? Вдигнатата ръка с шмайзера на съветския окупатор от паметника срещу турското посолство в София. Същия, за чието сваляне през последните шест-седем години Георги Жеков призоваваше. Накрая „лаврите“ на „антикомунисти“ обраха невзрачни болшевишки ченгета начело с другаря Иво Инджев.



Необходимо отклонение




Димитров описва подробно ужасите, сполетели неговата странаНапоследък в най-различни казионни „протести“ се включва някаква Асоциация на свободното слово „Анна Политковская“. Някой от вас интересувал ли се е от биографията на покойната патронка на тази алена дружинка? Как така, ще рекат някои, тя беше американска гражданка. И какво от това? Даже още по-лошо. Или фактът, че често гостувала на съветския юдейски комунистически олигарх Борис Березовски[22] също е нещо, с което би трябвало да се гордее?


Истината е, че тези ченгета развяват като свое знаме покойната Анна Политковска, паднала жертва на вътрешнопартийните разпри в КПСС и СССР, понастоящем... Русия. Ето какво се знае за това същество:

„Анна Степановна Политковска е родена през 1958 г. В Ню Йорк, в семейството на високопоставени съветски дипломати. По някои сведения главата на семейството е работил по разузнавателна линия под дипломатическо прикритие. Днес неизвестно защо това се смята за компромат...

След края на дипломатическата му мисия семейството на Анна Степанова се настанило в Москва. Разбира се, всички пътища били отворени пред момичето от номенклатурно семейство. Тя постъпва в свръхпрестижния по онова време журналистически факултет на Московския държавен университет, който през 1980 г. завършва.

През 1978 година Анна се омъжва за Александър Политковски, станал известен като водещ на предаването „Взгляд“.[23] По-късно, макар не задълго, нейният избраник се прослави като народен депутат...

От 1982 г. Анна работи в най-големия съветски вестник „Известия“...

Трябва да отбележим още, че журналистът със съветска закалка бе смятан не само за „пишещ човек“, но и за обществен деец. Съвсем конкретни решения биваха предприемани по материали от журналистическите разследвания, а вестникарите имаха право да задават въпроси на началниците и се ползваха от него – вярно, в известни граници. В пристъп на вредна сантименталност един съветски писател нарече журналистите „съвестта на една безсъвестна власт“. От тях не очакваха „факти“, а „справедливост“.[24] Политковска беше готова да раздава такава справедливост – толкова, колкото хартията можеше да понесе и цензурата бе в състояние да допусне.

Наистина още тогава можеше да се забележи, че младата журналистка не само не си прави труда да проверява фактите, но страда от онова, което се нарича „предоверяване на източника“.

Трудно е да се каже кога Анна Политковска е оформила своите убеждения. Най-вероятно тяхната основа – яростната омраза към „тази страна“ – тя е усвоила от своите родители: не е тайна, че в онези времена главните „дисиденти“ бяха функционерите, обгрижвани от съветската власт, особено пътуващите зад граница, опитали сладкия живот в чужбина...

Обаче през 1991 г. тя поиска и получи американско гражданство. Основанието за това – родила се е на територията на тази страна. Историята е мътна: на практика, по законите на САЩ онзи, който се е родил там, автоматично получава гражданство, но това правило не важи за семействата на дипломатическите работници... Така или иначе Политковска иска да стане гражданка на най-старата демокрация в света и става такава. Двойното гражданство облекчава живота й и нейното придвижване по света.

През 1994 г. Политковска получава работа като наблюдателка в „Общ вестник“ – образцово демократично издание. Егор Яковлев обожава младата журналистка и с всичко подпомага нейната кариера. Тя бързо става началничка на отдел „Извънредни произшествия“.“[25]

Кой е Егор Яковлев? Досещате се, че е евреин, дърт номенклатурен кадър. Учил е в Колумбийския университет в Ню Йорк заедно с прословутия офицер от КГБ Олег Калугин.[26] Преди време бе публикувана снимка, направена през петдесетте години в Колумбийския университет в Ню Йорк. На нея са увековечени заедно бъдещият генерал от КГБ и днешен „западен демократ” Олег Калугин и също бъдещият член на Политбюро на ЦК на КПСС, масонът Александър Николевич Яковлев, в компанията на щатни сътрудници на ЦРУ.[27] Нищо чудно, ръководствата на двете страни и на техните тайни служби почти винаги са действали в синхрон.

От 1956 г. Яковлев работи в централните съветски вестници. С какво доверие на КПСС и КГБ се е ползвал, личи от факта, че по време на Пражката пролет от 1968 г. е бил кореспондент на в. „Известия” в Прага. „През 1986 г. Яковлев става заместник-председател на Агенцията по печата „Новости“ (АПН) главен редактор на вестник „Московские новости“. През есента на 1990 г. [с помощта на приятеля си Михаил Горбачов] успява да постигне независимостта на вестника от АПН. През годините на преустройството, започнато от Михаил Горбачов, той става едно от водещите либерал-демократични издания. През 1991-1992 г. Яковлев заема поста председател на Всесъюзната телерадиокомпания (ВТРК), която по време на неговата работа е преименувана на Руска теле- и радиоразпръсквателна компания „Останкино“.“[28]

И Цветанов бил от ДС, твърдят от БСПВисшите съветски кагебистки номенклатурни кадри Егор Яковлев и Анна Политковска са образецът за „свобода“ и „демокрация“, както са изповядвани от тукашните „опозиционери“. Защо търпите всички тези „политковци“ и прочие неодраскани комунисти и ченгета, по каква причина понасяте всичко това и докога? Не ви ли дотегна да ви правят на маймуни? Къде е вашият морал? Не е ли по-добре да прочетете свястна книга или да гледате приемлив филм, вместо да прахосвате времето си с подхвърлените от Интернационала долнопробни интриги и забавления? Нима не знаете, че който е предал веднъж, ще го стори отново? Не сте ли проумели, че „не наливат ново вино във вехти мехове; инак, меховете ще се спукат, и виното ще изтече, и меховете ще се изхабят“?[29] Тези оцапани до ушите с всякакви престъпления – физически и духовни убийци и мародери – нямат право да говорят. Ако не им „изтръгнете езиците“, се лишавате от шанса да прогледнете и да зърнете истината. А Сам Бог е казал: „... И ще познаете истината, и истината ще ви направи свободни.“[30]

Можете ли за миг да допуснете, че някой, който е членувал в престъпни организации като БКП, БЗНС, ДС, БСП, СДС, ДПС, НДСВ, ДСБ, ГЕРБ и пр., може да бъде свестен? Какво го е накарало да се присъедини? Ако е вярата в безумието, наречено „комунистически идеал“, това издава душевна нищета, недоразвито съзнание, склонност към внушение и измама. В случай че е заради кариера, такова същество, отдадено на материалното, е способно на низ от подлости и злини. В състояние съм да допусна промяната на такива люде, само ако не се тикат като фарисеите по предните редици и не се мъчат да поучават. Нека преживеят своя катарзис, пък след време бихме могли да видим... И то ако само, ако не са извършили по-големи престъпления от дребно съучастие.

Колко от вас мислят и постъпват по този начин? Сега разбирате ли как със своето малодушие обрекохме и децата си? Съзнавате ли, че още не е съвсем късно да обърнем процеса. Имате ли желание и сили за това? Или ще си отиваме поединично, тихо и незабележимо, както и живяхме? Тогава от какъв зор сме на този свят?



Не вярвате, че сте виновни?




Няма как рибата в морето да види птицата в небесата. Работата е започнала отдавна. С откъсването на хората от вярата в Бога, чрез подмяната на традиционния християнски морал и общочовешките ценности с псевдосвободата на хаоса и слободията. Доброто възпитание и маниери са захвърлени в гардероба като част от безвъзвратното минало. Изместени са от грубата безцеремонност и насилие. Кавалерството предизвиква презрение. Безнравствеността, порнографията и разгулът са нещо, което не само не предизвиква възмущение, особено у младите жени. А напротив, възприети са като мярка за разкрепостеност?!


Някогашният по човешки уютен свят със своите квартални магазинчета и гостилнички са спомен. Интернационалистите ни го откраднаха. За да го заменят с нов и привидно по-удобен, но лишен от атмосферата на личната свобода и избор. Огромни универсални магазини, погрешно, какъвто е обичаят на типичното американско невежество, наречени „молове”,[31] предлагат всичко друго, но не и топлината на човешкото общуване по съседски. Кварталните градинки и дърветата по улиците изчезват, сякаш са мартенски сняг. Отглеждаме поколенията си в такава хладна среда. И няма какво друго да очакваме, освен отчуждение и отдалечаване от изконните традиции и ценности. Живот в молове, в които неговата цена се лепи с някакъв прибор и не означава нищо особено. Как убийствата и самоубийствата няма да зачестяват? И как младежите още невръстни да не посягат към наркотиците? Това спасение ги дебне от всеки ъгъл – до училището или киното... То им предлага измамното обещание за бягство в един човешки свят. Във все още незрелите представи на юношите този илюзорен свят е розов, какъвто никога не е бил и нашият, изчезващият. И все пак той бе по-приятен. Свърши, но за нас, обикновените хора и за нашите деца и внуци. Не и за Братството.

Анна Степановна ПолитковскаяВ разговор с един илюминат, младият германски изследовател Ян Удо Холей, който пише с псевдонима Ян ван Хелсинг, узнава неща, които карат косите да настръхнат: „Смених темата. Започнах да говоря за децата и посочих, че масмедиите умишлено водят хората до затъпяване и ги принизяват. Той отговори: „Със сигурност. Но всеки може да избира кое предаване да гледа. От нас не идват единствено порнографските канали, които разяждат духа, но и театралните представления и концертите. Допускате ли, че гледам Talk-Show?[32] Това са неща за най-нисшите. С тези неща занимаваме тълпите, за да не вършат други глупости. След няколко години всички те ще имат чипове под кожата си и вече няма да могат да правят бели. Смятате ли, че възпитаваме моите деца и децата от останалите наши семейства по същия начин, като останалите младежи? В никакъв случай. Нашите деца са спретнати и елегантни. Посещават елитни училища, говорят по няколко чужди езика и мислят глобално. Това са бъдещите водачи. Виждате как изглеждат днешните млади хора. Някои дори не се поглеждат в очите, какво остава да си стиснат ръцете или да проведат смислен разговор помежду си. Признавам: ние ги объркваме. Ала всеки сам решава дали да се остави да го объркват – сам носи отговорността за това… Който търси, намира. Но повечето хора изобщо не желаят да търсят. Ето защо ние не ги различаваме от животните. Защото като тях не търсят. Ясно ли ви е? Онзи, който не използва своя ум и не се бори за свободата си, не усеща нейната липса.”[33]



Стопяването на средната класа




̶ една от целите на илюминатите-комунисти, предвождани от Ротшилд, е постигната. Това е факт навсякъде по света. Чрез собственото си свръхбогатство и непрестанното причиняване на разорения и бедност сред мнозинството, тези потайни фигури добиват много власт, абсолютна власт. На Кристиан (Кръстьо) Раковски[34] му се струва, че лорд Лайънъл Ротшилд „би могъл да бъде същата личност, която е създала революционния Интернационал. Това е дело на гений: да успее чрез капитализма да натрупа възможно най-голямото богатство, да тласне пролетариата към стачки, да посее безнадеждност и успоредно с това да създаде организация, която да обедини пролетариите с цел да ги хвърли в революция. Това е все едно да напишеш най-величествената глава в историята. Даже повече. Спомнете си вече познатата ви фраза, изречена от майката на петимата братя Ротшилд: „Ако синовете ми поискат, повече няма да има никакви войни.”[35] Това означава, че те са били арбитрите, господарите на мира и войната, но не и императори. В състояние ли сте да си представите, че този факт е от такова космическо значение? Войната не е ли всъщност едно от проявленията на революцията? Война – Комуната.[36] От този период насам всяка война бе гигантска крачка към комунизма.”[37]


Хаим Раковер или ако щете Раковски е бил напълно прав. Стигна се дотам, че реши ли Братството, в Съединените щати е възможно всеки идиот с тъмно минало не само да бъде издигнат за кандидат-президент, но и да влезе в Белия дом. Това отдавна не е изключение или случайност, а правило. И така поредният имбесил, свързан с тайните общества и прикован като срамно подобие на Прометей към позорния стълб на собствените си грехове, без умора, като умопобъркан развява одрипавялото знаме на псевдодемокрацията и претендира да раздава световна справедливост!

Ако помислите сериозно, постараете ли се да анализирате, няма как да не се убедите, че демокрация е просто една словесна конструкция. Тя разчита на уникалното качество на думите да прикриват срамотиите на истината, като извеждат своята форма на авансцената, а съдържанието си оставят в гримьорната.

Какво се крие зад това понятие и възможно ли е то да бъде осъществено в живота? На това ще се спрем в следващата част на настоящата поредица. Имайте търпение и мислете.



Следва.




Първата част можете да прочетете тук:


За липсата на образование или крахът на християнската цивилизация • Кой и защо ликвидира образованието в цивилизования свят • Малограмотни послушници са необходими на новия световен ред


[1] Вж. Напр. „Лекарска грешка убила малката Гергана“, в. „24 часа“, 24 часа онлайн, София, вторник, 11 януари 2011 г., online: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=737258

[2] Вж. “My darling daughter died for the lack of a £6 jab: Grief and anger of swine flu victim’s doctor father” by Sophie Borland and James Tozer, “The Daily Mail”, MailOnline, London, Friday, 14th January 2011 г., online: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1346971/My-darling-daughter-died-lack-6-jab-Grief-anger-swine-flu-victims-doctor-father.html

[3] Вж. “Six months of breastfeeding alone could harm babies, scientists now say: Fresh review of evidence contradicts WHO guidance leaving campaigners outraged and mothers baffled” by Sarah Boseley, “The Guardian”, London, Friday, 14 January 2011 г., online: http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2011/jan/14/six-months-breastfeeding-babies-scientists

[4] “Case Study: Autism and Vaccines” by Claudia Wallis, “Time”, New York, NY, Monday, March 10, 2008 г., online: http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1721109,00.html

[5] Вж. напр. “The Autism Vaccine Hoax: A tragic scare campaign is exposed as “fraud”, “The Wall Street Journal”, New York, NY, Saturday, January 8, 2011 г., от online: http://online.wsj.com/article/SB10001424052748704739504576067801877449500.html

[6] Препоръчвам книгата на нашия хомеопат д-р Атанас Гълъбов – „Световната конспирация срещу здравето“. Наясно съм, че у нас не уважават местните автори, което говори зле за националното ни самочувствие.

[7] Вж. напр. “Pay Dirt: Hundreds of Doctors Earned Big Money from Drug Companies” by Kim Carollo, ABC News Medical Unit, “Good Morning America”, ABC.com, New York, NY, October 25, 2010 г., online: http://abcnews.go.com/Health/Wellness/drug-companies-payments-doctors-revealed-database/story?id=11929217

[8] Грег Паласт – „Въоръжена лудница: От Багдад до Ню Орлийнс – мръсни тайни и странни истории за един побеснял Бял дом“, Издателство „Дилок“, София, 2009 г., стр. 189, 190-191.

[9] Пак там, стр. 202.

[10] Вече писах, че сега най-популярното име в Англия не е Джон или Джак, а... Мохамед. (Вж. “Mohammed is now the most popular name for baby boys ahead of Jack and Harry” by Jack Doyle, “The Daily Mail”, Mail Online, London, 28th October 2010 г., online: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1324194/Mohammed-popular-baby-boys-ahead-Jack-Harry.html)

[11] Всъщност името му е Амброз, а Тито е псевдоним; според някои автори той представлява съкращение на Тайная Интернациональная Террористическая Организация – сиреч Тайна интернационална терористична организация, което, като познаваме акъла на интернационалните революционери, изглежда съвсем вероятно.

[12] Вж. напр. “Britons’ gun terror after armed mob besieges coach as they try to escape Tunisian riots” by Nick Pisa, “The Daily Mail”, Mail Online, London, Sunday, 16th January 2011 г., online: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1347626/Britons-gun-terror-armed-mob-besieges-coach-try-escape-Tunisian-riots.html?ITO=1490; “Tunisia set for coalition government with more talks planned”, “Euronews”, Lion, France, Saturday-Sunday, 15-16 January 2011 г., текст и видеорепортаж от online: http://www.euronews.net/2011/01/15/tunisia-set-for-coalition-government-with-more-talks-planned/; “Uprising brings joy to Tunisia – and fear to the region's autocrats” by Elaine Ganley and Bouazza Ben Bouazza in Tunis and David Randall and Maryrose Fison in London, “The Independent”, London, Sunday, 16 January 2011 г., online: http://www.independent.co.uk/news/world/africa/uprising-brings-joy-to-tunisia-ndash-and-fear-to-the-regions-autocrats-2185820.html

[13] Съкращение на руския израз „смерт шпионам“ – „смърт на шпионите“.

[14] Авторът греши; това става чак през 1946 г.

[15] Вече на 60.

[16] Судоплатов отново греши – Винаров и последният май никога не е заемал тази висока длъжност; допускам и грешка на преводача, редактора, коректора.

[17] Pavel Sudoplatov and Anatoli Sudoplatov with Jerrold L. and Leona P. Schecter – “Special Tasks: The Memoirs of an Unwanted Witness – a Soviet Spymaster”, Foreword by Robert Conquest, Little, Brown and Company, London, 1994 г., стр. 232-233.

[18] Вж. „Бойко Борисов за цената на подслушването”, БТВ, „Тази сутрин”, София, четвъртък, 6 януари 2011 г., ок. 8:10 часа, пълна стенограма от Информационна агенция „Фокус”, София, четвъртък, 6 януари 2011 г., online: http://www.focus-news.net/?id=f16774

[19] Вж. „Нова обяви Светлана Василева за изпълнителен директор“, в. „24 часа“, София, вторник, 19-ти Октомври 2010 г., online: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=647105

[20] Проф. Чарлз Мозер – „Д-р Г.М.Димитров: Биография”, Военноиздателски комплекс „Св. Георги Победоносец”, София, 1992 г., стр. 225. Подч. Мое.

[21] Вж. Красина Кръстева – „И Цветанов бил от ДС, твърдят от БСП“, в. „Труд“, София, четвъртък, 13 януари 2011 г., online: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=740883

[22] Вж. „Анна Политковска была частым гостем у Бориса Березовского в Лондоне“, Информационное агенство “STRINGER.Ru”, местоположение не е представено, 11 Октября 2006 года, online: http://www.stringer.ru/publication.mhtml?Part=48&PubID=6535

[23] Кой можеше да води тв-програма и то в пряк ефир? И например да извика „Долу КПСС!”

[24] Да, партийна, кагебистка справедливост.

[25] Константин Крылов – „Одержимая“, „Спецназ России“, № 10 (121), Международная Ассоциация ветеранов подразделения Антитеррора „Альфа”, Москва, Октябрь 2006 года, online: http://www.specnaz.ru/article/?967

[26] Вж. Игорь Панарин ― „Кто действительно развалил СССР?“, Видео продакшн „Новое время“, KM TV, KM.RU, Москва, 7 апреля 2010 года, online: http://tv.km.ru/i_panarin_kto_dejstvitelno_razva/textversion

[27] Вж. Журнал „Молодая гвардия”, № 10, Москва, 1992 г., стр. 84.

[28] Константин Крылов – „Одержимая“, „Спецназ России“, № 10 (121), Международная Ассоциация ветеранов подразделения Антитеррора „Альфа”, Москва, Октябрь 2006 года, online: http://www.specnaz.ru/article/?967

[29] „От Матея свето Евангелие“, гл. 9, ст. 17.

[30] „От Иоана свето Евангелие“, гл. 8, ст. 32.

[31] От английската дума mall – мел, което ще рече безистен.

[32] Телевизионните говорилни, в които събеседниците се надвикват, изглеждат сякаш се надприказват, а всъщност не казват нищо.

[33] Jan van Helsing – “Hande weg von diesem Buch”, Ama Deus Verlag, Fichtenau, Deutschland, 2004 г., стр. 220-221.

[34] Всъщност евреин с истинско име Хаим Раковер.

[35] Как е възможно това? Някога Майер Амшел Ротшилд, основателят на прочутата най-богата фамилия на планетата, заявил: „Дайте ми контрола над националната валута и няма да ме интересува кой прави законите.” (Curtis B. Dall – “F.D.R. - My Exploited Father-in-Law”, Revised Edition, Christian Crusade Publications, Tulsa, OK, 1968 г., стр. 172.) Днес действа технологията на т. нар. тихо оръжие, която не е тема на настоящата книга. Тя представлява съвременно развитие на идеята на бившия Бауер от някогашната франкфуртска “Judengasse”, чиито потомци ръководят света. Този финансов гений открил липсващия пасивен компонент на икономическата теория, познат като икономическа индукция. Естествено първият Ротшилд въобще не разсъждавал с терминологията на настоящия ден. Той просто открил основните принципи на обществените отношения – власт, влияние и господство над хората. И започнал да ги прилага в икономиката. Формулирал всичко това съвсем елементарно, затова и действително гениално: „Когато демонстрирате някаква власт, скоро хората [народите] сами започват да ти я предоставят.” Преведено на разбираем финансов език, Майер Амшел прозрял, че парите или даването им на заем с лихва демонстрират власт, която може да бъде използвана за влияние над хората (народите). Без да е учил физика и даже преди откриването на магнитното поле и индукцията (далеч преди Оливър Хевисайд и Джоузеф Хенри), той усетил, че властта на парите действа досущ като индукцията на магнитното поле. Почувствал, че хората били готови да предадат своите пари в замяна на обещание за повече пари вместо реална компенсация. Те нямали нищо против да дадат богатството си, а в замяна да получат банкноти. На практика те заменяли истинско съкровище срещу лист хартия, който представлявал нещо договор – всъщност обещание за издължаване на повече пари. Обаче в своята практика хитрият финансист разбрал, че е в състояние да издава повече банкноти (обещания на хартия) от истинските пари, които има в наличност. С други думи поставя началото на необезпечението. И така Ротшилд започнал да дава своите банкноти във вид на кредити не само на хора, но и на правителства. Това довело до свръхдоверие в него. Като положил основите на такава мрежова система, му оставало само да затегне своя контрол над нея и да събира все повече средства. Системата му заработила, цикълът се превъртял веднъж, втори път. Тя би могла да рухне, ако всички доверители едновременно поискали своите предоставени авоари. Което практически нямало как да стане. Ето как, най-общо казано, били положени темелите на финансовата империя с марката „Ротшилд”. Веднъж придобил влияние над владетели и правителства чрез тази кредитна система от де факто несъществуващи пари, Майер Амшел бил в състояние да влияе така, че дори да я използва за оказване на натиск и нещо повече – за разпалване на войни. Посредством разпределението на средствата - предоставянето на пари на управниците или не – се поставил в състояние да определя кой да спечели войната. Правителствата, които кандисвали да му предоставят контрола над финансовите системи на своите държави, се радвали на подкрепата му. Чрез своята своеобразна колекция от задължения на цели страни или на отделни могъщи личности Ротшилд превръщал едни в свои приятели и победители, а други във врагове и губещи. На всичко отгоре паричната печалба на семейството надхвърляла и най-смелите фантазии. След Наполеоновите войни почти не съществувал европейски владетел, който да е в състояние да противостои на прочутата фамилия.

[36] Парижката комуна – 18-28 март 1871 г. Избухва като продължение на Френско-пруската война (1870-1871), която французите губят. Прусаците влизат в Париж – „града на светлината”. Комуната се разпада, след като свада и разцепление между съучастниците в нея – социалисти и анархисти – все „рожби” на Ротшилд и подчинените им илюминати.

[37] J. Landowsky – “Red Symphony”, The Plain-Speaker Publishing Company, London, 1968 г., стр. 26; Д-р Йожи Ландовски – „Червена симфония: Протоколите от разпитите на Кристиян (Кръстьо) Раковски по време на следствието в НКВД – януари 1938 г.”, ИК „Огледало”, София, 2009 г., стр. 76-77.

:::

Политика

ЩЕ УЗНАЕТЕ ИСТИНАТА И ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ

Написано от Георги Ифандиев

Понеделник,17 Януари 2011

Георги ИфандиевЧаст ІІ

Редуцирането на християните • Китай – бъдещата пенсионерска нация • Страхът и търпението, които ни обрекоха на унищожение

Продължение.

Някой съмнява ли се, че днес живеем в условията на новия световен ред? И в него безмилостно

убиват децата ни

Има ли значение как го правят? Важен е резултатът – по-малко бели християнчета на планетата. Само през последната седмица у нас поради доказана докторска грешка си отиде една жива кукла – 4-годишната Гергана Илиева.[1]

По същото време във Великобритания без време замина в отвъдното 3-годишната Лана Еймийн, дъщеричка на доктор.[2] Нашето детенце почина от усложнения след операция от сливици; английското момиченце – поради спестена от медиците инжекция на стойност... 6 лири. И двете станаха жертва на политиката на безхаберие и икономии, провеждана в уж здравните системи на две от страните от Евросъюза. Губим свежа българска, християнска кръв. Намаляват шансовете ни след нас някой да продължи да носи гордото име българи. Изчезваме! Явно единствено по това сме се изравнили с водещите европейски държави. Каква печална статистика!

По същото време „гениалните“ дейци на Интернационала отрекоха поредното Божествено, ако щете ̶ природно правило. Те обявиха, че „шест месеца майчино кърмене може да навреди на бебетата“![3]

Сякаш нашите майки, баби и прабаби не са знаели какво е най-доброто за техните рожби! Като че ли не сме живи и все още достатъчно издръжливи, та въпреки всичко поне да устояваме? Поставен в нашите условия, всеки западняк не би оцелял повече от седмица.

My darling daughter died for the lack of a L6 jab: Grief and anger of swine flu victim's doctor fatherКой има полза от това? На първо място корпорациите, които произвеждат изкуствени бебешки храни. А след тях онези, които желаят да манипулират здравето на гоите. Никога няма да срещнете подобна публикация в израелския печат. Тъй като през ХVІІІ век нас­лед­ни­ци­те на фа­ри­сеи­те – съвременните равини, по­менили схва­ща­нето си за об­ра­зо­ва­ние­то.

Дотогава знанието било привилегия на самите тях и на приближените им – номенклатурата. Обаче те проум­ели, че при­те­жа­ва­не­то на све­тов­ни­те фи­нан­си и ви­со­ко­то об­ра­зо­ва­ние – до­ри пос­ти­га­не­то на мо­но­пол в някои сфе­ри на поз­на­ние­то, са най-пре­ки­те пъ­ти­ща към световното господство. И раз­по­редили ев­реи­те да уча­т. При то­ва пре­дим­но ме­ди­ци­на и пра­во, за да дър­жат в ръ­це­те си фи­зи­чес­ко­то и об­щес­тве­но­то здра­ве на гои­те. Ос­вен то­ва да съз­да­ват и кон­тро­ли­рат средс­тва­та за ма­со­ва ин­фор­ма­ция.

Ала кой ни е виновен, че напълно незабелязано у нас и почти без внимание на Запад остана установеният чрез дългогодишни наблюдения и посредством лабораторни изследвания факт: аутизмът се дължи на ваксините. Още през 2008 година възприеманото като авторитетно списание „Тайм“ изнесе достатъчно достоверни данни, които доказват не само това, но и още куп други беди, причинени от ваксините.[4] Днес много други медии се мъчат да пробият наложеното от Братството информационно затъмнение. Тук – тишина.

Разбира се, официалните власти на Запад отрекоха. Пригласяха им големите корпоративни средства за масова дезинформация. Те съвместно провъзгласиха резултатите от споменатите изследвания за... „фалшификация“.[5] Обаче честните гласове на медици от цял свят вече години наред се борят за премахването на задължителните ваксинации.[6] Сами трябва да решите на кого да вярвате и трябва ли да извършвате предателство спрямо бъдещето на собствените ви рожби. Принудителното ваксиниране е поредната крачка към национализацията на децата ви. С него Братството постепенно и неусетно ни лишава от продължаване на рода, на народността.

Все пак преди всичко се запитайте кои печелят от ваксинирането? Имайте предвид, че годишният оборот на фармацевтичните компании превишава постъпленията от търговията с оръжие. А докторите трупат големи пари от същата индустрия за производство на „лекарства“ или на бавна смърт.[7] Значи някой умишлено разболява или ликвидира потомството ни. Прави го, за да ни отнеме бъдещето, като трупа несметни печалби от това пъклено дело. И това ли е „конспиративна теория“?

Необразоваността е само част от интернационалната програма

за редуциране [намаляване] на населението на земята. Преди всичко тя е прицелена в ликвидирането на християнството. Както и на онези народи, които са в състояние да представляват някаква заплаха за Интернационала. На първо място Китай. Още преди близо седем десетилетия тази древна страна падна под меча на новия световен ред. Обаче след като роденият от Интернационала тамошен терористичен комунистически режим оказа съпротива, му скроиха капата, както се казва.

Езикът на [Милтън] Фрийдмън е малко странен, не е ли така? Той дефинира като „социалистически“ държави онези, които имат ограничения на работната седмица, компенсация при безработица и синдикални права на труда. „Капиталистическата“ държава Китай е тази, в която държавата владее и контролира това, което Маркс, Ленин и Мао нарекоха „средства за производство“. Съжалявам, може да наречете Китай пиле, но то няма да полети. Ако Китай днес е капиталистическа държава на свободния пазар, тогава аз съм Парис Хилтън.

Истината е, че китайската икономика се възвиси, защото упорито отказваше тинтири-минтирито на свободния пазар на Фрийдмън: че държавата трябва да престане да е собственик, да регулира и да контролира индустрията. Новото неравенство не е моторът на нейния успех, а мярката за властта на един малоброен елит, който изсмуква увеличението на производителността. Да, Китай приема избрани елементи от „капитализма“. Това е грозната част. Китайският капитализъм, изглежда, е ограничен до спекулациите с недвижима собственост в Шанхай, превръщането на шефовете на комунистическата партия в милионери...“[8]

Наследникът на председателя Мао – масонът Дън Сяопин, въведе задължителното правило за едно дете в семейство. И само след още четвърт век този „фанатичен диктат на Комунистическата партия ще превърне Китай в най-остарялата нация в световната история. Една трета от милиард възрастни пенсионери, представляващи 25 на сто от смаляващото се население, ще създадат производствена криза, която е отвъд човешкото въображение.“[9]

Hannah had been injured bv vaccinesПак благодарение на комунистите същата съдба вече се стовари върху българите, макар повечето от тях да не го осъзнават. След максимум две десетилетия няма да има кой да изкарва пенсиите на днешните четиридесетгодишни, които с лекота ругаят поколенията на своите родители, баби и дядовци. Още по-страшно е, че когато Китай се превърне в една истински пенсионерска нация, българите ще бъдат малцинство в собственото си Отечество. Тази зловеща прокоба виси с пълна сила над цяла християнска Европа. В началото на тази година английските медии се изфукаха с нарасналата раждаемост в страната. Обаче не се осмелиха да представят етнически разрез на това „постижение“.[10] Той щеше да очертае тенденция, която е идентична с тази в България. Същото се отнася до Франция, Германия и с далеч по-голяма сила до Белгия, Холандия и почти всички останали страни на Стария континент. Косово би следвало да е обеца на ухото ни, но уви...

Ако перифразираме стария рефрен, днес можем да пеем: „Искам да съм циганин в Народна република България“... Живот без разходи – няма наеми, такси за електрическа енергия и вода, данъци, всякакви други тегоби. Интернационални „правозащитни“ организации, съставени от нашенски майкопродавци, бранят по-тъмно зелените по-яростно от юдеи крепостта Масада. И всячески се стремят да наложат правилото, че законите не важат за тази „етническа група“, обречена не след дълго да владее прекрасната ни Татковина.

Както малцинствата у нас ползват привилегии, така навремето Йосиф Броз Тито[11] отпускаше безлихвени заеми на албанското малцинство в Югославия. Насърчаваше заселването на шиптърите – древни българо-илири – в областта Косово. Резултатът е известен. В наши дни сръбската „Света гора“ е разбойническа ислямска република, предназначена да бъде европейски център за всякаква контрабанда. Нито управниците ни, нито населението се впечатли достатъчно. Нашият отказ от раждане и масовата имиграция продължават без отслабване. С тевтонско упорство се катерим по пътя, който ни води към бездната на нашето небитие като народ. Егоизмът е надделял над чувството за общност и самосъхранение. Чия е вината?

Кой ще раздава въженцата?

Ние сами се предадохме и се примирихме с унищожението, на което ни подложиха първо комунизмът, а сега новият световен ред, което е едно и също. Без да сме осведомени, да анализираме и да подирим истината, повярвахме в някаква „нежна революция“. Кой от вас осмисля, че революциите задължително сриват дворците. Това е първата им задача.

Така е станало в Англия при Кромуел – крал Чарлз І бил обезглавен. Какво се е случило с кралското семейство и аристокрацията по време на Френската революция? Нейното „величие“ се определя от гилотината и от онези 1,5 милиона човешки снопа, паднали по време на нейната смъртоносна жътва.

Ами двете революции в Русия от 1917 година? Каква била участта на християнския император Николай ІІ, на неговите роднини и близки и на цялата благородническа класа? Най-пресният пример е въстанието, осъществено преди всичко чрез връзките във “Facebook” в Тунис сега. Разбунтувалата се тълпа (друга тема е кой я финансира и вдигна) изгори богаташките палати. Сред разрушените имоти е и луксозната къща на дългогодишния диктатор, сваления президент Зине ал-Абедин Бен Али. Дъщерите му Несрин Сирин бяха арестувани. Обаче под „странния“ натиск на френското правителство и лично на президента Никола Саркози им разрешиха да отлетят за Париж.[12]

Да не отиваме далеч, а просто да се върнем назад във времето у нас. Георги Димитров спестил смъртта на тукашното царско семейство и го изпратил в изгнание. Затова видяхме благодарността към комунистите на бившия Симеон ІІ. Няма дим без огън, нали? Обаче друг, безмилостен бил подходът на „вожда и учителя“ спрямо политическия, стопанския и културния елит на нацията ни. Eто какво си спомня един от онези, които с огън и меч наложиха юдео-болшевишкия терор в страната ни, някогашният шеф на управление СМЕРШ[13] на НКВД Павел Судоплатов, приближен до еврейския касапин Лаврентий Берия (по майка Берман):

В България ситуацията бе уникална. По време на войната често се срещах с Георги Димитров, който оглавяваше Коминтерна до разпускането му през 1943 г. В течение на година той бе първи директор на Международния отдел на ЦК на КПСС. Когато през 1944 г. се завърна в България[14], Димитров позволи на царицата и сина й – престолонаследника, да напуснат страната заедно със своя персонал, богатство и имущество. Усетил заплахата, която може да дойде от монархисти-имигранти, Димитров реши да елиминира цялата политическа опозиция. Той прочисти и ликвидира всички ключови фигури от бившия парламент и правителство на царистка България. В резултат на това действие, което днес щеше да бъде смятано за терористичен акт, Димитров бе единственият комунистически лидер в Източна Европа, който не бе изправен срещу съществуваща имигрантска организация на Запад. В продължение на повече от тридесет години[15] последователите на Димитров използваха липсата на политическа опозиция. Бившият български министър на отбраната генерал Иван Генаров[16], който във военните години работеше под мое ръководство в Четвърто управление [на НКВД], по-късно, когато през седемдесетте се срещнахме в Москва, ми каза, че България „е единствената социалистическа страна без никакви дисиденти на Запад, защото самите ние научихме от вас урока и ги унищожихме, преди да бъдат в състояние да избягат на Запад”.”[17]

SPECIAL TASKSТози безмилостен терор е сред основните причини за нашето поведение в онези ужасни времена, по време на диктатурата и сега. Сам Судоплатов признава, че „това действие днес щеше да бъде смятано за терористичен акт“. Ние не подирихме сметка от терористите. Оставихме ги не само да умират спокойно от естествена смърт в леглата си и дори в създадената от тях Правителствена болница за привилегировани. Допуснахме техните наследници да се качат на главите ни, вече като узаконени капиталисти. А слугите им ― вземете например Димитър Попов, Филип Димитров, Стефан Софиянски, Иван Костов, Симеон, Б.Б., Ахмед Доган и останалите ― да изпълняват бодри маршове, написани от същите архипрестъпници. С тях на уста отиваме на избори, а от там – към пропастта, от която няма излизане.

Не съществува друга страна, в която да е бил създаден, разпространяван и да е предизвиквал бодър смях анекдот като следния: „Тодор Живков и Политбюро решили да проверят докъде се простира търпението на народа. За да знаят има ли смисъл да се притесняват за властта и живота си. Разпоредили на директорите на предприятията да удвоят производствените норми. Хората бачкали и си траели.

Живков и компания доволно клатели глави и наредили да бъде върната шестдневната работна седмица. Всичко минало спокойно, без никаква съпротива.

Тогава червените фашистки гаулайтери разпоредили да бъдат премахнати почивните дни и отпуските. Пак нищо. Смаяни и дори донякъде раздразнени, те издали заповед партийните секретари да обявят, че предстои всеобщото бесене на трудещите се.

На следващия ден председателят на първичната партийна организация в един завод свикал работниците и служителите на събрание. Както обикновено, нямало отсъстващи. Пред насъбралите се хора другарят обявил: „Утре ще ви бесим.“

Последвало мълчание. Ядосаният партиен секретар троснато попитал: „Има ли въпроси?“ Сред тишината се чул уплашен гласец: „А въженцата кой ще ги дава – профсъюзът или да си ги носим от къщи?

Това представляваме и с нищо не сме подсказали, че заслужаваме по-различна съдба. След като търпим недокоснатата алчно червена номенклатура да ни ръководи, да владее икономиката, културата, медиите. Старите комунистически кадри, всякакви явни и тайни милиционери не слизат от екраните на телевизорите и от страниците на печата. Сякаш искат да докажат колко прав е бил другарят Тодор Живков, когато е декларирал, че: „Милицията принадлежи на народа и народът принадлежи на милицията.

Не е ли позорно, че офицерите от ДС Иван Гарелов, Стефан Солаков и Велизар Енчев водят телевизионни предавания, а агентът на Шесто с псевдоним „Димитър“ раздава естетически и морални оценки от тоалетно пожълтелия най-тиражен всекидневник? Съветски възпитаници, неминуемо свързани с болшевишките тайни служби, бръщолевят из всички медии. Доказани ченгета, чиято връзка и зависимост от репресивния апарат на кървавия тоталитарен режим бе документално доказана, все така раздават Тяхната интернационална „справедливост“ из средствата за всеобщо оглупяване.

Самата министър-председателка призна, че „най-гледаната“ телевизия – bTV – принадлежи на офицера от ДС Красимир Гергов.[18] Доскорошна служителка на същото правешко отроче във фирмата му „Триада Комюникейшън“ и в bTV оглавява втората по гледаемост „частна“ телевизия – Нова.[19] „Най-слушаното“ уж частно радио е дадено на изполица на агента „Карак“ – Радосвет Радев. Смятаната за официална премиерска електронна информационна агенция „Фокус“ се води на офицера Красимир Узунов, всъщност агента на ДС „Завадски“. Само допреди три седмици агентът на ДС „Бор“ – Тошо Тошев, се мъдреше начело на откраднатия от българите вестник „Труд“, а днес вече надзирава и контролира цяла пресгрупа. Ще прозрете ли някога, че всички влиятелни медии продължават да бъдат в ръцете на Политбюро? „Собствениците“ са просто фасада, зад която се крие изкривеното в злобна гримаса лице на старата алчно червена номенклатура.

Има си крушка опашка - китайската карта: Интернационалният медиен магнат Рупърт Мърдок и неговата комунистическа съпруга, китайката Уенди Денг (двамата вляво), на вечеря е Белия дом със семейство Лора и Джордж Буш.Защо не си задавате въпроса: как така дават думата на всички комунисти и ченгета, те не слизат от екраните на телевизорите и от страниците на вестниците, а затварят устите на дръзналите да изнасят истината? От какъв зор продължавате да ги гледате, слушате, четете и не спирате де се поддавате на Тяхната пропаганда. ТЕ разпалват любопитството ви с всякакви скандали, които имат отношение към преразпределението между различни кланове на номенклатурата на обилни финансови потоци, на производства, на нелегални пазари, на търговски сделки и преди всичко на контрабандни канали – изобщо – на сфери на влияние. Та тези блудкави едноактни пиески нямат никакво отношение към вашия живот. Без декомунизация, съдържаща лустрация и конфискация с последваща справедлива приватизация, този театър ще продължи докато шаваме... Друг начин няма. Всичко останало увековечава властта на номенклатурата. Затова не се занимавам с дребните симптоми, като пълноводната река от скандали, която от години, а през последните месеци изключително буйно приижда и ни залива.

Струва си да припомня един епизод от живота на земеделския лидер Георги Михов Димитров ― Гемето, който след сътрудничеството си с комунистите успява да се измъкне от желязната им хватка и да избяга в САЩ. През 1948 г., вече в имиграция в САЩ, а не в СССР, той се явява пред подкомисия на Конгреса, за да даде показания за дейността на комунистите в Щатите и „за връзките им с българските и славянските имигрантски групи”. Към края на разпита конгресменът Ричард Никсън – бъдещ президент на Съединените щати, настоява да узнае повече за това дали въведеното някога в България законодателство за ограничаване на дейността на комунистите е било ефикасно. Гемето се мъчи да заобиколи преките отговори. Но Никсън настоява.

... И Димитров казва, че законът не би бил от голяма полза в борбата срещу комунистите, тъй като те непрекъснато работят извън него. Те много добре съзнават, че могат да бъдат победени само със средствата, които използват срещу своите врагове… Срещу тях трябва да се използват собствените им конспиративни методи. Необходимо е да се използват всички средства, които биха възпрепятствали дейността на международната конспирация, при това без никакво отлагане, защото по-късно вече няма да можете да използвате тези средства, дори да искате.”[20] Не само не можаха, а изобщо никога не са имали сериозни намерения за това. ТЕ са господарите на другарите, баш комунистите.

Във ФРГ истинската денацификация започна чак през първата половина на шейсетте години – двадесет лета след края на войната. Тук никога няма да има декомунизация. Министър-председателката е потомствена комунистка, шефката на парламента е комунистка и партийна секретарка при това. Мухата Це Це на ГЕРБ, това физкултурно чудо, което сложиха за вътрешен министър, е комунистка и наследница на дългогодишен шофьор в репресивното ведомство, возил и Григор Шопов – Живковия заместник-министър на МВР, който отговарял за ДС. През 1987 г. самата Це Це е започнала работа в едно от най-важните звена на МВР ― Централното информационно организационно управление на МВР. Някои посочват, че по онова време това е било подразделение на Седмо управление на ДС.[21]

Обаче както преди две години отбелязах, „народните маси” викат „да живей” и се интересуват от личния живот на снахите на Политбюро – Лили Иванова, Йорданка Христова, Богдана Карадочева, Искра Радева и от днешния „хай-лайф“, съставен от номенклатурни безумци, техните отрочета и евтините им силиконови държанки. Реставрацията на живковизма се усеща навсякъде. Къде е телохранителката на диктатора, която на всичко отгоре не крие възхищението си от него? Начело на изпълнителната власт, при това представяща се за... „дясна“! Президентът е комунист, платен агент и историк на БКП?! Накъдето и да се обърнете, все родени в Москва или учили там. Без Живков ― по живковски.

Например уволниха шефа на ДАНС Петко Сертов поради некадърност и го изпратиха на... тиха дипломатическа работа. Също както постъпваше Тато. Кой оглави митниците? Комунист, доносник и Живков милиционер! Поне половината депутати, министри и областни управители са агенти на комунистическите служби – местни и задгранични. „Бизнесмените“ – също, без нито едно изключение. И „културтрегерите“ не са по-назад. Ореваха орталъка, защото били „недооценени“. А къде са им произведенията? Тяхната жалба е по сигурното и незаслужено тлъстото им заплащане от времената на „социалистическия реализъм“. Природата и населените места са съсипани от техните партизански „творби“. Понастоящем значителна част от тяхната пошла болшевишка кинопропаганда е провъзгласена за „шедьовър“. Какъв е критерият? Вдигнатата ръка с шмайзера на съветския окупатор от паметника срещу турското посолство в София. Същия, за чието сваляне през последните шест-седем години Георги Жеков призоваваше. Накрая „лаврите“ на „антикомунисти“ обраха невзрачни болшевишки ченгета начело с другаря Иво Инджев.

Необходимо отклонение

Димитров описва подробно ужасите, сполетели неговата странаНапоследък в най-различни казионни „протести“ се включва някаква Асоциация на свободното слово „Анна Политковская“. Някой от вас интересувал ли се е от биографията на покойната патронка на тази алена дружинка? Как така, ще рекат някои, тя беше американска гражданка. И какво от това? Даже още по-лошо. Или фактът, че често гостувала на съветския юдейски комунистически олигарх Борис Березовски[22] също е нещо, с което би трябвало да се гордее?

Истината е, че тези ченгета развяват като свое знаме покойната Анна Политковска, паднала жертва на вътрешнопартийните разпри в КПСС и СССР, понастоящем... Русия. Ето какво се знае за това същество:

Анна Степановна Политковска е родена през 1958 г. В Ню Йорк, в семейството на високопоставени съветски дипломати. По някои сведения главата на семейството е работил по разузнавателна линия под дипломатическо прикритие. Днес неизвестно защо това се смята за компромат...

След края на дипломатическата му мисия семейството на Анна Степанова се настанило в Москва. Разбира се, всички пътища били отворени пред момичето от номенклатурно семейство. Тя постъпва в свръхпрестижния по онова време журналистически факултет на Московския държавен университет, който през 1980 г. завършва.

През 1978 година Анна се омъжва за Александър Политковски, станал известен като водещ на предаването „Взгляд“.[23] По-късно, макар не задълго, нейният избраник се прослави като народен депутат...

От 1982 г. Анна работи в най-големия съветски вестник „Известия“...

Трябва да отбележим още, че журналистът със съветска закалка бе смятан не само за „пишещ човек“, но и за обществен деец. Съвсем конкретни решения биваха предприемани по материали от журналистическите разследвания, а вестникарите имаха право да задават въпроси на началниците и се ползваха от него – вярно, в известни граници. В пристъп на вредна сантименталност един съветски писател нарече журналистите „съвестта на една безсъвестна власт“. От тях не очакваха „факти“, а „справедливост“.[24] Политковска беше готова да раздава такава справедливост – толкова, колкото хартията можеше да понесе и цензурата бе в състояние да допусне.

Наистина още тогава можеше да се забележи, че младата журналистка не само не си прави труда да проверява фактите, но страда от онова, което се нарича „предоверяване на източника“.

Трудно е да се каже кога Анна Политковска е оформила своите убеждения. Най-вероятно тяхната основа – яростната омраза към „тази страна“ – тя е усвоила от своите родители: не е тайна, че в онези времена главните „дисиденти“ бяха функционерите, обгрижвани от съветската власт, особено пътуващите зад граница, опитали сладкия живот в чужбина...

Обаче през 1991 г. тя поиска и получи американско гражданство. Основанието за това – родила се е на територията на тази страна. Историята е мътна: на практика, по законите на САЩ онзи, който се е родил там, автоматично получава гражданство, но това правило не важи за семействата на дипломатическите работници... Така или иначе Политковска иска да стане гражданка на най-старата демокрация в света и става такава. Двойното гражданство облекчава живота й и нейното придвижване по света.

През 1994 г. Политковска получава работа като наблюдателка в „Общ вестник“ – образцово демократично издание. Егор Яковлев обожава младата журналистка и с всичко подпомага нейната кариера. Тя бързо става началничка на отдел „Извънредни произшествия“.“[25]

Кой е Егор Яковлев? Досещате се, че е евреин, дърт номенклатурен кадър. Учил е в Колумбийския университет в Ню Йорк заедно с прословутия офицер от КГБ Олег Калугин.[26] Преди време бе публикувана снимка, направена през петдесетте години в Колумбийския университет в Ню Йорк. На нея са увековечени заедно бъдещият генерал от КГБ и днешен „западен демократ” Олег Калугин и също бъдещият член на Политбюро на ЦК на КПСС, масонът Александър Николевич Яковлев, в компанията на щатни сътрудници на ЦРУ.[27] Нищо чудно, ръководствата на двете страни и на техните тайни служби почти винаги са действали в синхрон.

От 1956 г. Яковлев работи в централните съветски вестници. С какво доверие на КПСС и КГБ се е ползвал, личи от факта, че по време на Пражката пролет от 1968 г. е бил кореспондент на в. „Известия” в Прага. „През 1986 г. Яковлев става заместник-председател на Агенцията по печата „Новости“ (АПН) главен редактор на вестник „Московские новости“. През есента на 1990 г. [с помощта на приятеля си Михаил Горбачов] успява да постигне независимостта на вестника от АПН. През годините на преустройството, започнато от Михаил Горбачов, той става едно от водещите либерал-демократични издания. През 1991-1992 г. Яковлев заема поста председател на Всесъюзната телерадиокомпания (ВТРК), която по време на неговата работа е преименувана на Руска теле- и радиоразпръсквателна компания „Останкино“.“[28]

И Цветанов бил от ДС, твърдят от БСПВисшите съветски кагебистки номенклатурни кадри Егор Яковлев и Анна Политковска са образецът за „свобода“ и „демокрация“, както са изповядвани от тукашните „опозиционери“. Защо търпите всички тези „политковци“ и прочие неодраскани комунисти и ченгета, по каква причина понасяте всичко това и докога? Не ви ли дотегна да ви правят на маймуни? Къде е вашият морал? Не е ли по-добре да прочетете свястна книга или да гледате приемлив филм, вместо да прахосвате времето си с подхвърлените от Интернационала долнопробни интриги и забавления? Нима не знаете, че който е предал веднъж, ще го стори отново? Не сте ли проумели, че „не наливат ново вино във вехти мехове; инак, меховете ще се спукат, и виното ще изтече, и меховете ще се изхабят“?[29] Тези оцапани до ушите с всякакви престъпления – физически и духовни убийци и мародери – нямат право да говорят. Ако не им „изтръгнете езиците“, се лишавате от шанса да прогледнете и да зърнете истината. А Сам Бог е казал: „... И ще познаете истината, и истината ще ви направи свободни.“[30]

Можете ли за миг да допуснете, че някой, който е членувал в престъпни организации като БКП, БЗНС, ДС, БСП, СДС, ДПС, НДСВ, ДСБ, ГЕРБ и пр., може да бъде свестен? Какво го е накарало да се присъедини? Ако е вярата в безумието, наречено „комунистически идеал“, това издава душевна нищета, недоразвито съзнание, склонност към внушение и измама. В случай че е заради кариера, такова същество, отдадено на материалното, е способно на низ от подлости и злини. В състояние съм да допусна промяната на такива люде, само ако не се тикат като фарисеите по предните редици и не се мъчат да поучават. Нека преживеят своя катарзис, пък след време бихме могли да видим... И то ако само, ако не са извършили по-големи престъпления от дребно съучастие.

Колко от вас мислят и постъпват по този начин? Сега разбирате ли как със своето малодушие обрекохме и децата си? Съзнавате ли, че още не е съвсем късно да обърнем процеса. Имате ли желание и сили за това? Или ще си отиваме поединично, тихо и незабележимо, както и живяхме? Тогава от какъв зор сме на този свят?

Не вярвате, че сте виновни?

Няма как рибата в морето да види птицата в небесата. Работата е започнала отдавна. С откъсването на хората от вярата в Бога, чрез подмяната на традиционния християнски морал и общочовешките ценности с псевдосвободата на хаоса и слободията. Доброто възпитание и маниери са захвърлени в гардероба като част от безвъзвратното минало. Изместени са от грубата безцеремонност и насилие. Кавалерството предизвиква презрение. Безнравствеността, порнографията и разгулът са нещо, което не само не предизвиква възмущение, особено у младите жени. А напротив, възприети са като мярка за разкрепостеност?!

Някогашният по човешки уютен свят със своите квартални магазинчета и гостилнички са спомен. Интернационалистите ни го откраднаха. За да го заменят с нов и привидно по-удобен, но лишен от атмосферата на личната свобода и избор. Огромни универсални магазини, погрешно, какъвто е обичаят на типичното американско невежество, наречени „молове”,[31] предлагат всичко друго, но не и топлината на човешкото общуване по съседски. Кварталните градинки и дърветата по улиците изчезват, сякаш са мартенски сняг. Отглеждаме поколенията си в такава хладна среда. И няма какво друго да очакваме, освен отчуждение и отдалечаване от изконните традиции и ценности. Живот в молове, в които неговата цена се лепи с някакъв прибор и не означава нищо особено. Как убийствата и самоубийствата няма да зачестяват? И как младежите още невръстни да не посягат към наркотиците? Това спасение ги дебне от всеки ъгъл – до училището или киното... То им предлага измамното обещание за бягство в един човешки свят. Във все още незрелите представи на юношите този илюзорен свят е розов, какъвто никога не е бил и нашият, изчезващият. И все пак той бе по-приятен. Свърши, но за нас, обикновените хора и за нашите деца и внуци. Не и за Братството.

Анна Степановна ПолитковскаяВ разговор с един илюминат, младият германски изследовател Ян Удо Холей, който пише с псевдонима Ян ван Хелсинг, узнава неща, които карат косите да настръхнат: „Смених темата. Започнах да говоря за децата и посочих, че масмедиите умишлено водят хората до затъпяване и ги принизяват. Той отговори: „Със сигурност. Но всеки може да избира кое предаване да гледа. От нас не идват единствено порнографските канали, които разяждат духа, но и театралните представления и концертите. Допускате ли, че гледам Talk-Show?[32] Това са неща за най-нисшите. С тези неща занимаваме тълпите, за да не вършат други глупости. След няколко години всички те ще имат чипове под кожата си и вече няма да могат да правят бели. Смятате ли, че възпитаваме моите деца и децата от останалите наши семейства по същия начин, като останалите младежи? В никакъв случай. Нашите деца са спретнати и елегантни. Посещават елитни училища, говорят по няколко чужди езика и мислят глобално. Това са бъдещите водачи. Виждате как изглеждат днешните млади хора. Някои дори не се поглеждат в очите, какво остава да си стиснат ръцете или да проведат смислен разговор помежду си. Признавам: ние ги объркваме. Ала всеки сам решава дали да се остави да го объркват – сам носи отговорността за това… Който търси, намира. Но повечето хора изобщо не желаят да търсят. Ето защо ние не ги различаваме от животните. Защото като тях не търсят. Ясно ли ви е? Онзи, който не използва своя ум и не се бори за свободата си, не усеща нейната липса.”[33]

Стопяването на средната класа

̶ една от целите на илюминатите-комунисти, предвождани от Ротшилд, е постигната. Това е факт навсякъде по света. Чрез собственото си свръхбогатство и непрестанното причиняване на разорения и бедност сред мнозинството, тези потайни фигури добиват много власт, абсолютна власт. На Кристиан (Кръстьо) Раковски[34] му се струва, че лорд Лайънъл Ротшилд „би могъл да бъде същата личност, която е създала революционния Интернационал. Това е дело на гений: да успее чрез капитализма да натрупа възможно най-голямото богатство, да тласне пролетариата към стачки, да посее безнадеждност и успоредно с това да създаде организация, която да обедини пролетариите с цел да ги хвърли в революция. Това е все едно да напишеш най-величествената глава в историята. Даже повече. Спомнете си вече познатата ви фраза, изречена от майката на петимата братя Ротшилд: „Ако синовете ми поискат, повече няма да има никакви войни.”[35] Това означава, че те са били арбитрите, господарите на мира и войната, но не и императори. В състояние ли сте да си представите, че този факт е от такова космическо значение? Войната не е ли всъщност едно от проявленията на революцията? Война – Комуната.[36] От този период насам всяка война бе гигантска крачка към комунизма.”[37]

Хаим Раковер или ако щете Раковски е бил напълно прав. Стигна се дотам, че реши ли Братството, в Съединените щати е възможно всеки идиот с тъмно минало не само да бъде издигнат за кандидат-президент, но и да влезе в Белия дом. Това отдавна не е изключение или случайност, а правило. И така поредният имбесил, свързан с тайните общества и прикован като срамно подобие на Прометей към позорния стълб на собствените си грехове, без умора, като умопобъркан развява одрипавялото знаме на псевдодемокрацията и претендира да раздава световна справедливост!

Ако помислите сериозно, постараете ли се да анализирате, няма как да не се убедите, че демокрация е просто една словесна конструкция. Тя разчита на уникалното качество на думите да прикриват срамотиите на истината, като извеждат своята форма на авансцената, а съдържанието си оставят в гримьорната.

Какво се крие зад това понятие и възможно ли е то да бъде осъществено в живота? На това ще се спрем в следващата част на настоящата поредица. Имайте търпение и мислете.

Следва.

Първата част можете да прочетете тук:

За липсата на образование или крахът на християнската цивилизация • Кой и защо ликвидира образованието в цивилизования свят • Малограмотни послушници са необходими на новия световен ред




[1] Вж. Напр. „Лекарска грешка убила малката Гергана“, в. „24 часа“, 24 часа онлайн, София, вторник, 11 януари 2011 г., online: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=737258

[2] Вж. “My darling daughter died for the lack of a £6 jab: Grief and anger of swine flu victim’s doctor father” by Sophie Borland and James Tozer, “The Daily Mail”, MailOnline, London, Friday, 14th January 2011 г., online: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1346971/My-darling-daughter-died-lack-6-jab-Grief-anger-swine-flu-victims-doctor-father.html

[3] Вж. “Six months of breastfeeding alone could harm babies, scientists now say: Fresh review of evidence contradicts WHO guidance leaving campaigners outraged and mothers baffled” by Sarah Boseley, “The Guardian”, London, Friday, 14 January 2011 г., online: http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2011/jan/14/six-months-breastfeeding-babies-scientists

[4] “Case Study: Autism and Vaccines” by Claudia Wallis, “Time”, New York, NY, Monday, March 10, 2008 г., online: http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1721109,00.html

[5] Вж. напр. “The Autism Vaccine Hoax: A tragic scare campaign is exposed as “fraud”, “The Wall Street Journal”, New York, NY, Saturday, January 8, 2011 г., от online: http://online.wsj.com/article/SB10001424052748704739504576067801877449500.html

[6] Препоръчвам книгата на нашия хомеопат д-р Атанас Гълъбов – „Световната конспирация срещу здравето“. Наясно съм, че у нас не уважават местните автори, което говори зле за националното ни самочувствие.

[7] Вж. напр. “Pay Dirt: Hundreds of Doctors Earned Big Money from Drug Companies” by Kim Carollo, ABC News Medical Unit, “Good Morning America”, ABC.com, New York, NY, October 25, 2010 г., online: http://abcnews.go.com/Health/Wellness/drug-companies-payments-doctors-revealed-database/story?id=11929217

[8] Грег Паласт – „Въоръжена лудница: От Багдад до Ню Орлийнс – мръсни тайни и странни истории за един побеснял Бял дом“, Издателство „Дилок“, София, 2009 г., стр. 189, 190-191.

[9] Пак там, стр. 202.

[10] Вече писах, че сега най-популярното име в Англия не е Джон или Джак, а... Мохамед. (Вж. “Mohammed is now the most popular name for baby boys ahead of Jack and Harry” by Jack Doyle, “The Daily Mail”, Mail Online, London, 28th October 2010 г., online: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1324194/Mohammed-popular-baby-boys-ahead-Jack-Harry.html)

[11] Всъщност името му е Амброз, а Тито е псевдоним; според някои автори той представлява съкращение на Тайная Интернациональная Террористическая Организация – сиреч Тайна интернационална терористична организация, което, като познаваме акъла на интернационалните революционери, изглежда съвсем вероятно.

[12] Вж. напр. “Britons’ gun terror after armed mob besieges coach as they try to escape Tunisian riots” by Nick Pisa, “The Daily Mail”, Mail Online, London, Sunday, 16th January 2011 г., online: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1347626/Britons-gun-terror-armed-mob-besieges-coach-try-escape-Tunisian-riots.html?ITO=1490; “Tunisia set for coalition government with more talks planned”, “Euronews”, Lion, France, Saturday-Sunday, 15-16 January 2011 г., текст и видеорепортаж от online: http://www.euronews.net/2011/01/15/tunisia-set-for-coalition-government-with-more-talks-planned/; “Uprising brings joy to Tunisia – and fear to the region's autocrats” by Elaine Ganley and Bouazza Ben Bouazza in Tunis and David Randall and Maryrose Fison in London, “The Independent”, London, Sunday, 16 January 2011 г., online: http://www.independent.co.uk/news/world/africa/uprising-brings-joy-to-tunisia-ndash-and-fear-to-the-regions-autocrats-2185820.html

[13] Съкращение на руския израз „смерт шпионам“ – „смърт на шпионите“.

[14] Авторът греши; това става чак през 1946 г.

[15] Вече на 60.

[16] Судоплатов отново греши – Винаров и последният май никога не е заемал тази висока длъжност; допускам и грешка на преводача, редактора, коректора.

[17] Pavel Sudoplatov and Anatoli Sudoplatov with Jerrold L. and Leona P. Schecter – “Special Tasks: The Memoirs of an Unwanted Witness – a Soviet Spymaster”, Foreword by Robert Conquest, Little, Brown and Company, London, 1994 г., стр. 232-233.

[18] Вж. „Бойко Борисов за цената на подслушването”, БТВ, „Тази сутрин”, София, четвъртък, 6 януари 2011 г., ок. 8:10 часа, пълна стенограма от Информационна агенция „Фокус”, София, четвъртък, 6 януари 2011 г., online: http://www.focus-news.net/?id=f16774

[19] Вж. „Нова обяви Светлана Василева за изпълнителен директор“, в. „24 часа“, София, вторник, 19-ти Октомври 2010 г., online: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=647105

[20] Проф. Чарлз Мозер – „Д-р Г.М.Димитров: Биография”, Военноиздателски комплекс „Св. Георги Победоносец”, София, 1992 г., стр. 225. Подч. Мое.

[21] Вж. Красина Кръстева – „И Цветанов бил от ДС, твърдят от БСП“, в. „Труд“, София, четвъртък, 13 януари 2011 г., online: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=740883

[22] Вж. „Анна Политковска была частым гостем у Бориса Березовского в Лондоне“, Информационное агенство “STRINGER.Ru”, местоположение не е представено, 11 Октября 2006 года, online: http://www.stringer.ru/publication.mhtml?Part=48&PubID=6535

[23] Кой можеше да води тв-програма и то в пряк ефир? И например да извика „Долу КПСС!”

[24] Да, партийна, кагебистка справедливост.

[25] Константин Крылов – „Одержимая“, „Спецназ России“, № 10 (121), Международная Ассоциация ветеранов подразделения Антитеррора „Альфа”, Москва, Октябрь 2006 года, online: http://www.specnaz.ru/article/?967

[26] Вж. Игорь Панарин ― „Кто действительно развалил СССР?“, Видео продакшн „Новое время“, KM TV, KM.RU, Москва, 7 апреля 2010 года, online: http://tv.km.ru/i_panarin_kto_dejstvitelno_razva/textversion

[27] Вж. Журнал „Молодая гвардия”, № 10, Москва, 1992 г., стр. 84.

[28] Константин Крылов – „Одержимая“, „Спецназ России“, № 10 (121), Международная Ассоциация ветеранов подразделения Антитеррора „Альфа”, Москва, Октябрь 2006 года, online: http://www.specnaz.ru/article/?967

[29] „От Матея свето Евангелие“, гл. 9, ст. 17.

[30] „От Иоана свето Евангелие“, гл. 8, ст. 32.

[31] От английската дума mall – мел, което ще рече безистен.

[32] Телевизионните говорилни, в които събеседниците се надвикват, изглеждат сякаш се надприказват, а всъщност не казват нищо.

[33] Jan van Helsing – “Hande weg von diesem Buch”, Ama Deus Verlag, Fichtenau, Deutschland, 2004 г., стр. 220-221.

[34] Всъщност евреин с истинско име Хаим Раковер.

[35] Как е възможно това? Някога Майер Амшел Ротшилд, основателят на прочутата най-богата фамилия на планетата, заявил: „Дайте ми контрола над националната валута и няма да ме интересува кой прави законите.” (Curtis B. Dall – “F.D.R. - My Exploited Father-in-Law”, Revised Edition, Christian Crusade Publications, Tulsa, OK, 1968 г., стр. 172.) Днес действа технологията на т. нар. тихо оръжие, която не е тема на настоящата книга. Тя представлява съвременно развитие на идеята на бившия Бауер от някогашната франкфуртска “Judengasse”, чиито потомци ръководят света. Този финансов гений открил липсващия пасивен компонент на икономическата теория, познат като икономическа индукция. Естествено първият Ротшилд въобще не разсъждавал с терминологията на настоящия ден. Той просто открил основните принципи на обществените отношения – власт, влияние и господство над хората. И започнал да ги прилага в икономиката. Формулирал всичко това съвсем елементарно, затова и действително гениално: „Когато демонстрирате някаква власт, скоро хората [народите] сами започват да ти я предоставят.” Преведено на разбираем финансов език, Майер Амшел прозрял, че парите или даването им на заем с лихва демонстрират власт, която може да бъде използвана за влияние над хората (народите). Без да е учил физика и даже преди откриването на магнитното поле и индукцията (далеч преди Оливър Хевисайд и Джоузеф Хенри), той усетил, че властта на парите действа досущ като индукцията на магнитното поле. Почувствал, че хората били готови да предадат своите пари в замяна на обещание за повече пари вместо реална компенсация. Те нямали нищо против да дадат богатството си, а в замяна да получат банкноти. На практика те заменяли истинско съкровище срещу лист хартия, който представлявал нещо договор – всъщност обещание за издължаване на повече пари. Обаче в своята практика хитрият финансист разбрал, че е в състояние да издава повече банкноти (обещания на хартия) от истинските пари, които има в наличност. С други думи поставя началото на необезпечението. И така Ротшилд започнал да дава своите банкноти във вид на кредити не само на хора, но и на правителства. Това довело до свръхдоверие в него. Като положил основите на такава мрежова система, му оставало само да затегне своя контрол над нея и да събира все повече средства. Системата му заработила, цикълът се превъртял веднъж, втори път. Тя би могла да рухне, ако всички доверители едновременно поискали своите предоставени авоари. Което практически нямало как да стане. Ето как, най-общо казано, били положени темелите на финансовата империя с марката „Ротшилд”. Веднъж придобил влияние над владетели и правителства чрез тази кредитна система от де факто несъществуващи пари, Майер Амшел бил в състояние да влияе така, че дори да я използва за оказване на натиск и нещо повече – за разпалване на войни. Посредством разпределението на средствата - предоставянето на пари на управниците или не – се поставил в състояние да определя кой да спечели войната. Правителствата, които кандисвали да му предоставят контрола над финансовите системи на своите държави, се радвали на подкрепата му. Чрез своята своеобразна колекция от задължения на цели страни или на отделни могъщи личности Ротшилд превръщал едни в свои приятели и победители, а други във врагове и губещи. На всичко отгоре паричната печалба на семейството надхвърляла и най-смелите фантазии. След Наполеоновите войни почти не съществувал европейски владетел, който да е в състояние да противостои на прочутата фамилия.

[36] Парижката комуна – 18-28 март 1871 г. Избухва като продължение на Френско-пруската война (1870-1871), която французите губят. Прусаците влизат в Париж – „града на светлината”. Комуната се разпада, след като свада и разцепление между съучастниците в нея – социалисти и анархисти – все „рожби” на Ротшилд и подчинените им илюминати.

[37] J. Landowsky – “Red Symphony”, The Plain-Speaker Publishing Company, London, 1968 г., стр. 26; Д-р Йожи Ландовски – „Червена симфония: Протоколите от разпитите на Кристиян (Кръстьо) Раковски по време на следствието в НКВД – януари 1938 г.”, ИК „Огледало”, София, 2009 г., стр. 76-77.

Публикуване на коментар

Последователи

StatCounter

  © Blogger template Snowy Winter by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP