В България т. нар. медии са собственост на военно-терористичната червена бригада ЦК на БКП и са ръководени от неговото Политбюро !

Георги Ифандиев

ББ е нищожество ! Отказвам се от българско гражданство !

>> събота, 10 април 2010 г.

Георги Ифандиев:Напълно съзнателно и доброволно се отказвам от българското си гражданство!

Дата: 09-04-2010 17:27

Изразявам своето недоумение и омерзение от онези, които някога смятах за свои сънародници. Те не съставляват народ, а са просто население, тълпа.Медиите изнесоха и други примери на отчайваща, унижаваща българите простотия, издаваща долнопробния наивитет на една недоразвита личност, която не осъзнава своята парвенющина и дебелашка показност Не мога да приема да ме ръководи нищожество, за което по най-умилителен начин са приложими са думите на поета: „Той бе наивен и като дете прост.”

Чрез медиите до българофобите:

Георги „Гоце” Първанов,

член на БКП и агент на ДС,

назначен за президент на НРБ

Ангел Марин,

потомствен член на БКП,

офицер на престъпния комунистически режим,

гуден за вицепрезидент на НРБ

Цецко Цачев (Цецка Цачева),

секретар(ка) на първична партийна организация

на престъпната БКП,

поставен(а) за председател(ка) на Народното събрание

О Т В О Р Е Н О П И С М О

от Георги Менелаев Ифандиев – човек, християнин, българин, досега гражданин на НРБ, с което се отказвам от това гражданство

Презрени другари,

След броени часове навършвам шейсет години. Всички те, целият изминат от мен досега път на този свят, доказа на моя милост, на семейството ми, на моите близки и на приятелите ми, че всъщност съм мъртво роден. Тъй като животът ми мина под Вашата престъпна терористична власт, съсипала и унищожила всичко здраво, умно, мислещо, родолюбиво и отговорно у българите. Като правя равносметка на дните си на тази земя, установявам: не сте ме пропуснали. Ала тъй като отдавна престанах да се страхувам за своя безсмислен живот под диктата на Вашата организирана престъпна мрежа, която наричам алчно червена мафия, отсега нататък отказвам да Ви узаконявам (легитимирам) със съучастието си като гражданин на отвратителната Ви Народна република България, която е по-точно да назоваваме Номенклатурия – държавна организация, обсебена от номенклатурата на алчно червената фашистка буржоазия, определяща се като комунистическа.

През почти шейсетгодишното си пребиваване в нея съм бил пряк или косвен свидетел на изумителна омраза, насилие, простащина, разделение на хората по всякакви признаци и на вопиюща несправедливост. Мимоходом ще спомена онези 30 000 българи, избити без съд и присъда от Вашата терористична мрежа само през периода 9 септември – 31 декември 1944 г. Само ще посоча, че според трагичните изчисления на международни специалисти Вашата престъпна партия пряко ликвидира или предизвика преждевременната смърт на средно 222 000 българи.

Други близо милион Вие и предците Ви хвърлихте в концентрационни лагери и затвори.

Ще подмина и онези най-малко два милиона, които бяха принудени да Ви сътрудничат в качеството им на агенти на Вашите репресивни тайни служби. Или пък други, които в името на кариерата и келепира продадоха душите си на Вашия червен сатана. Няма да се спирам на онези поне милион съсипани съдби, на които бе отнето имуществото, бяха лишени от правото да учат и да се развиват според техния талант и качества. Нито ще се занимавам с ненадминатите Ваши престъпления по съсипването на родното селско стопанство (преди и след 10 ноември 1989 г.), промишлеността и останалите отрасли. Никой никога няма да Ви прости за унищожаването на духовността на българите и на Православната църква, за това че превърнахте един достоен народ в послушно стадо, лишено от собствено мислене и воля.

Поводът да пристъпя към настоящата решаваща за мен крачка е тъкмо последното: Вашата и на съпартийците Ви от БКП, БЗНС (партия, приела Вашата програма) и нейните „демократични” филиали изумителна бездуховност, простащина, парвенющина, алчност и пълна липса на възпитание.

През годините съм се нагледал и наслушал на Вашите най-долнопробни комунистически простотии.

Никога няма да забравя как през 1970 г. заведоха Тодор Замфиркьов – Живков в Япония. Обуха му райран черен панталон, надянаха му сюртук и като зле дресирана маймуна го изтъпаниха пред император Хирохито. (Друга тема е защо никой никога не докосна военнопрестъпника, който продължаваше да бъде държавен глава на островната империя.) Унижението, което преживях, докато гледах кадрите от тази среща в поредния тогавашен кинопреглед, няма как да бъде изтрито от съзнанието ми.

Не ще забравя изумителните прояви на грубост и дебелащина по време на посещението на същия „пръв партиен и държавен ръководител” във Федерална република Германия през 1988 г. Няма как да се избавя от унизителните за мен като човек и българин гледки на многобройните коленичения на Вашите ръководни партийни и държавни дейци пред съветските им господари. Съвсем друг въпрос е, че тези стопани на Кремъл бяха назначавани от „Уол Стрийт” и това не е „конспиративна теория”. Истината за тази подчинена взаимовръзка съм извадил на светло, подкрепена от съответните доказателства, в най-новата си книга, озаглавена „Името на звяра”, която предстои да излезе в понеделник, 12 април 2010 г.

Обаче навремето бяхме напълно лишени от какъвто и да е избор. Затова все махах с ръка и си казвах, че това не ме засяга. Никога не съм допускал, че във времена, когато човек може да запази поне достойнството си, моите т. нар. сънародници ще излъчат такъв „Еверест” на простотията и простащината, какъвто е настоящият министър-председател. В кадри от обедните новини на телевизията на Световния еврейски конгрес “bTV”, показани на 9 април 2010 г., както и в стенограмата от тях, поместена на интернет-страницата на тази медия, видях, чух и прочетох нещо изумително, което накара чашата на търпението и примирението ми да прелее.

Когато журналисти попитаха премиера за качеството на храната на официалната вечеря, дадена от американския президент Барак Обама на 8 април 2010 г. на участниците в срещата в Прага, „Борисов разсея слуховете”, относно менюто: „Не, много хубаво беше менюто. Имаше и първо и второ и трето,

даже и две втори – имаше и пържола и риба, така че питателно беше, ако това ви е любопитно”, беше категоричен той.”

Явно за „премиера” на НРБ всичко е било като в милиционерски стол от времето на „развития социализъм”... И всичко се свежда до търбуха. Въпрос на мироглед, който се изгражда в дома, училището и обкръжаващата всекиго среда. Нищо ново - това е déjà vu, както казват французите. Преди повече от век е описано от Алеко Константинов, прочее убит заради смелостта си да изрича истината.

Преди самата вечеря, когато журналистите попитали същия „премиер” „какво очаква от вечерята с Барак Обама в Прага, министър-председателят отговори шеговито: „Гладен съм”.”

Медиите изнесоха и други примери на отчайваща, унижаваща българите простотия, издаваща долнопробния наивитет на една недоразвита личност, която не осъзнава своята парвенющина и дебелашка показност: „На вечерята в американската резиденция лидерите от 11 източноевропейски държави са обсъдили с американския президент „горещите точки” по света. Всеки от тях е имал да докладва по предварително зададени теми.

„На мен ми се падна Иран, Ирак, противоракетната отбрана. Според НАТО Иран очевидно развива ядрено оръжие, а ракетите му могат да стигнат до България”, каза премиерът.”

Не мога да приема да ме ръководи нищожество, за което по най-умилителен начин са приложими са думите на поета: „Той бе наивен и като дете прост.”

Занапред изключвам подобна възможност за себе си. За мен и за много други истински българи е обидно подобно същество да бъде водено като наш „министър-председател”. Никога, с изключение на 1990 и 1991 г., не съм гласувал доброволно за комунисти. Тогава пуснах гласа си за представителите на филиала на БКП, наречен Съюз на демократичните сили. Горко се разкайвам за тогавашната си глупост.

Срам ме е, че в креслото на президент е седнал комунист и сътрудник на репресивните секретни служби на режима, наричан от мен алчно червена мафия. Длъжността „вицепрезидент” е поверена на висш офицер от антибългарската армия на същия този престъпен режим, при това потомък на терористи, избивали българи. Да не отварям дума за позора начело на Народното събрание да се мъдри същество от най-долен произход, с неизяснен пол, с ужасяващ външен вид, с пределно ниска ерудиция, без никаква култура и напълно лишено от всякакво възпитание, маниери и обноски, пък на всичкото отгоре и секретар на ППО на БКП. Свършиха ли се българите?

Онова срамно нещо, което наричат „министър-председател”, не само е членувало в БКП, не само неговият баща е бил униформен комунист, но и неговото мрачно минало, изпъстрената му с престъпления и криминални вързки биография бе развята по света от уважавано американско списание. Не, не желая повече да имам нищо общо с този Ваш неуспешен опит за държава, да мърся биографията си като „гражданин на Народна република България”.

Във връзка с всичко изложено

Д Е К Л А Р И Р А М

че напълно съзнателно и доброволно се отказвам от българското си гражданство. От позицията на дългогодишен (цял живот) потърпевш от Вашия престъпен алчно червен фашистки режим и като редовен данъкоплатец настоявам съответната Ваша служба незабавно да ми издаде лични документи на бежанец (Нансенов паспорт). Не притежавам никакви имоти в Народна република България, не ми е необходимо нищо, което е свързано с НРБ и с Вашия престъпен антибългарски режим, поставил се в услуга на антихуманните българофобски интереси на тайния Интернационал.

Изразявам своето недоумение и омерзение от онези, които някога смятах за свои сънародници. Те не съставляват народ, а са просто население, тълпа. Тълпите са обречени на разпръскване и разпиляване. Историята го е доказала. Държа да запазя душата си, да остана българин – човек и християнин.

В очакване на съответната Ваша бърза реакция,

оставам,

БЕЗ НИКАКВО УВАЖЕНИЕ:

Георги Ифандиев,българин

София,9 април 2010 г.,петък

15 коментара:

Анонимен,  23 април 2010 г. в 12:19  

Ифандиев,имам въпрос към теб.Кажи на коя държава би желал да бъдеш гражданин?След като силата на тайния Интернационал е такава,че се разпорежда със съдбата на народи като САЩ,Русия,Китай и... превръщайкиги в пушечно месо с едно щракване на пръсти.Тогава тия с гайдите на кого,как и защо да свирят?

Анонимен,  27 април 2010 г. в 8:29  

RAZBIRAM GEORGI IFANDIEV! Prav e za tezi koito sa na vlast!NO PREDNITE PAK BIAHA OSHTE PO LOSHI!A KOI E TOZI
INTERNATSIONAL TAKA I NE STAVA IASNO!SLED KATO NE BARAK OBAMA I VLADIMIR PUTIN I KITAI NE DVIZHAT SVETA....!?!
SHTE SI KUPIA POSLEDNATA KNIGA DA RAZBERA KOI SA!IFANDIEV
MNOGO MRAZI KOMUNIZMA I E PRAV!KADE SHTE OTIDE DA ZHIVEE
SHTOM TOZI NEGOV INTERNATSIONAL UPRAVLIAVA SVETA???!!!

Анонимен,  29 април 2010 г. в 8:37  

Господинът разкри картите си.Така,както разправяше, че Априлското въстание е дело на масони и Апостолите му били пияници и лентяи,еничар се ставало доброволно, а турско робство изобщо не е имало,сега се стигна до логичното - отказа се от българско гражданство.Просто маймуната се покатери нависоко и й се видя...сещате се кое.

Анонимен,  2 май 2010 г. в 14:46  

Уважаеми Дами и Господа, Написаното окровение е изключителна проява ва гражданска съвест и позиция. Много по честно е, човек да бъде със статут на бежанец,отколкото гражданин и данъкоплатец на такава държава. А и както се казва, митивите за тази стъпка, са правдоподобни и ни представляват едно пътвържение на всички досегашни негови позиции. А няма нищо лошо, напротив, човек трябва да отстоява позициите,зад които стои !!!

Иван Петров 820,  8 януари 2011 г. в 0:32  

Единствения начин да се противостои на деструктивния манталитет е да спрем да плащаме данъците си, по тази причина АЗ ЕМИГРИРАМ!!!:)
С това си свое действие всеки месец ще влизат 2000лв. по-малко в държавната хазна, моите осигуровки и тези на жена ми, за година 24 000лв...:), ако 10 000 такива като нас емигрират и си намерят висококвалифицирана работа, с 2.4млрд.лв годишно ще се ощети държавната хазна и държавните чиновници, които така и не претърпяха реформа. Парите в случая не са толкова много, но такива специалисти като нас са рядкост, а на БГ червения бизнес са му изключително необходими - е, дерзайте, мизерници номенклатури, даже и децата ви няма да има кой да обучи, а на нас ни плащат луди пари в чужбина, а там се живее по-лесно и със същите пари, каквито вземахме тук, така че парите не са всичко - НЕ НА ПАРВЕНЮЩИНАТА И ПРОСТОТИЯТА!!!:)
Честито на заслужилите, държава без средна класа и интелектуалци е скопена държава!

Анонимен,  14 януари 2011 г. в 15:12  

Георги Ифандиев е богатство за България, а защо не и за света! Колко са като него, така смели, открити, ерудирани с чест и достойнство - истински гражданин ……..?
Жалко, че не беше "чут" и разбран от повече хора.
Напълно съм съгласен с казанато от него по повод народа ни към който пренадлежа и аз: „Те не съставляват народ, а са просто население, тълпа. Тълпите са обречени на разпръскване и разпиляване. Историята го е доказала.”

Анонимен,  19 февруари 2011 г. в 17:02  

Браво!Не че му разбирам ама вярвам на това не на ББ.Къде човек може да подаде документи че се отказва от бг гражданство?

postvai 22 февруари 2011 г. в 21:20  

Не бъркайте компютъра с компота и политотдела с боя! Разочаровахте ме с това "офицер на престъпния комунистически режим" - дали всички който са служили през време на комунизма са били престъпници?

Unknown 2 април 2011 г. в 16:51  

Човека е прав,но не е това начина.Видях един коментар който казва че единствения начин и да останем честни към себе си е да ЕМИГРИРАМЕ,и аз съм емигрант от 12 години.Така хем не даваме една стотинка за тамошните правителства,хем си оставаме БЪЛГАРИ,защото такива сме се родили,и даже да се откажем от гражданството си,си оставаме такива,искаме или не искаме!!Но тук не става въпрос за нашето самосъзнание,аз не бих се отказал от него заради някаква тъпа партия,защото партията е временна а народа вечен,а аз съм от народа,никога не съм бил партиен и няма да бъда(фамилна традиция)!!!!като погледнем 4 милиона са в емигрантство,тези 4 милиона не плащат данъци в България,от това не губят само партиите но и народа,за това са я докарали до тука,до пропастта.Но тези 4 милиона души,не са се отказали от родината си,нито пък аз,напротив зове ни защото ние сме част от нея,без чадата си не е нищо!!Ние сме хората който трябва да променим нещата в родината си (ако трябва и с оръжие),не да се отказваме от нея и да хленчим,това не е патриотично!!Аз съм живял между много нации,но мястото ми не е там между тях,аз съм никой,безродник,нещо по погрешка попаднало на друго място,и това не е приятно,както си мислят хората в България за чужбина.Само тези дето са били на вънка могат да го разберат,който са го почуствали!!!!Целта е да се вземем в ръце и да изгоним всякакви там терористи и узурпатори и да си подредим държавата и ние който сме били в чужбина ще приложим наученото в нашата страна за общо благо!!Това БСП,ДПС,и разните сателити,трябва да ги изринем както се чисти боклук,защото те са такива!!И много ми е странно,много от коментиращите са анонимни,това говори за страх,или както се вика "Хем и боли хем ги сърби"!!!!Така не става приятели,анонимния отговор е без полезен,или си слагате главата в торбата или си траете,няма друг начин по средата!!!Аз заради това съм навънка,заради политиката в България,но не спирам да работя за благото на народа ни!!!Отказване от гражданство не е оправия и с нищо няма да помогне,напротив,това е опълчване но еднолично(по скоро егоистично).Нека се опълчим но заедно в името на България и нашите деца!!!!http://www.facebook.com/event.php?eid=134781263242485

Катя,  2 април 2011 г. в 18:23  

Съгласна съм с Йордан! Това е, трябва да се борим, а не да бягаме. "Има хора, които бягат от проблемите и такива, които се борят с тях! Не бягайте и не забравяйте, че Титаник построиха професоналисти, а Ноевия ковчег аматьори"- е може и да не сме партия, но сме по0-силни, ако искаме, А ГО МОЖЕМ, УБЕДЕНА СЪМ!

Анонимен,  14 април 2011 г. в 15:30  

Ихфандиев, здрасти.Абе днес за първи път чувам за теб и попадам на Блога ти.Яко местенце!
Та искам да те питам, може ли човек да се откаже от гражданството си, и ако да какъв статут придобива след това?

Анонимен,  14 април 2011 г. в 16:08  

Aha!Sega pro`etoh tazi statiq."Nansenov pasport".Iskam i Az!

Анонимен,  19 април 2011 г. в 16:41  

Аз ще гласувам за Георги Жеков,ако се кандидатира

Анонимен,  1 юни 2011 г. в 10:34  

Абсолютно съм съгласен с оценките и квалификациите на Георги Ифандиев за Борисов, изживяващ се като министър-председател. По-нагъл, безпардонен, неук и прост висш държавен чиновник до този момент сме нямали, най-вероятно няма и да имаме! Може ли човек, който не знае да говори правилен български език, с една прочетена книга през живота си, който може само ленти да реже и да се хвали, българите да му гласуват доверие?

Анонимен,  11 февруари 2012 г. в 15:51  

Георги МЕНЕЛАЕВ Ифандиев.....и ти като Вагенщайн
се отказваш....Ми що си не идете в Израел бе?

Публикуване на коментар

Последователи

StatCounter

  © Blogger template Snowy Winter by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP