В България т. нар. медии са собственост на военно-терористичната червена бригада ЦК на БКП и са ръководени от неговото Политбюро !

Георги Ифандиев

Външният министър не пожела да коментира дали неговият баща е работил в Държавна сигурност

>> понеделник, 3 януари 2011 г.



Два източника твърдят,че Николай Младенов е племенник на Петър Младенов:

1.Вестник "Банкер" от 27.01.2010 г.

2.Журналистът Григор Лилов в предаването дискусионно студио с водещ Велизар Енчев от 23.12.2010 .

Аудио от въпросното предаване и твърдението на Гридор Лилов може да слушате ТУК.

BgTimes.Net

:::

Външният министър не пожела да коментира дали неговият баща е работил в Държавна сигурност, както обяви последният шеф на Шесто управление Димитър Иванов.

„Изявления на бивши политически комисари, не коментирам.

Смятам, че нося отговорност за собствените си действия и не ме карайте да се държа като комунистите през `44-та година, които са приравнявали действията на родителите с тези на децата им”, заключи Младенов.

четвъртък,23 декември 2010

:::

Още:

ЗА „ДОСТОЙНИТЕ” РАЗУЗНАВАЧИ, КОИТО ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В СТРАНАТА НА ТЪЖНИТЕ ХОРА И СКАНДАЛИТЕ,Георги Ифандиев


Нашествието на комунистическите „антикомунисти”

Време е да видим кой е и „дяланият камък” на настоящата политика, министърът на външните работи Николай Младенов, който тъй неистово пледира за отстраняване на ченгетата от посолствата. Неговият дядо е бил активен борец против фашизма и капитализма. Това е помогнало на баща му – Евтим Младенов, да бъде назначен в Министерството на външните работи на длъжност... шифровчик! Шифровчиците са били едни от най-важните служители на Първо главно управление на Държавна сигурност. Те са били вербувани след най-щателен преглед за произход и вярност на системата. Всеки бивш офицер от ДС ще потвърди, че става дума за едни от най-доверените лица на Държавна сигурност, респективно на БКП и лично на диктатора Живков. Такъв е бил бащата на „демократа” Николай Младенов.

Може някои от вас да рекат, че децата не бива да отговарят за делата на своите родители. Тогава питам: Ако наследяват активите на предците си, не следва ли същото да важи и за пасивите (негативите)? Аз вярвам в Божия завет, който гласи: „Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей? Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове: не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове. Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън. И тъй, по плодовете им ще ги познаете.”[11]

За мен Николайчо Младенов е плод на изключително лошо, вредно дърво. Такива клонки „хвърлят в огън”. Тук ги издигат. По неписано правило децата на номенклатурата и на офицерите от ДС учеха в престижните езикови гимназии. Николай Младенов е завършил английската в столицата. Бил е... последният й комсомолски секретар – на Ученическия комитет на цялото училище. Разбирате какъв светоглед са изградили у него семейството и школото. Изглежда, това е нещо като пътен лист към върховете на новата номенклатура, пребоядисана в синьо.

Докато тукашните младежи се подлъгваха по измамите на Костов и сие и в началота на 1997 г. издигаха барикадите на протестите, ваклият ярко червен Младенов е проводен да получи магистърска степен по военни науки от Кралския колеж в Лондон. „Дисертацията [по-вероятно дипломата] му е била за израелската ядрена програма и конфликтите в Близкия изток.”[12] Сякаш някаква невидима ръка мести пионките по политическата шахматна дъска. И отдавна му е заплюла мястото на министър на отбраната. Нищо, че не е служил войник. И Бил Клинтън не беше... Биографията на бившия любвеобвилен американски президент също бе чудесно натъкмена – още от 14-годишна възраст, когато филмовата камера „случайно” е запечатала как се ръкува с по-късно убития Джон Кенеди. Подходът е един и същ. Което издава общия замисъл в един таен световен център.

Радиовръзката и шифровата кореспонденция с резидентурите в чужбина се осигуряват от специализираните поделення при Министерството на вътрешните работиВместо да бъдат търсени, подпомагани и издигани децата на мъчениците на комунизма, на нормалните умни и трудолюбиви българи, чрез своите разноцветни партийни филиали БКП и ДС рекрутираха наследниците на номенклатурата. Както се убеждавате, в пълно противоречие с християнската нравственост. А някои от тях претендират, че са... християн-демократи. Виждаме какво означава това. Нима днес комунистите, които забраняваха религията и преследваха вярващите, не са първи пред иконостасите на черквите!

В детството си младият Младенов е бил „репресиран” с живот в „прогнилия” капиталистически свят – в Осло, Дамаск и другаде. Там баща му служел под пагона на Държавна сигурност като шифровчик. Днес синчето дръзко заявява: „Първанов е политическият чадър върху ДС.”[13] Значи Гоце бди и над собствения му баща. Което потвърждава вярността моята теза: в името на кариерата и келепира тези момчета са готови да продадат и собствените си родители. Съвсем не случайно Господ е разпоредил да бъдат „хвърляни в огън”...

В биографията на нашенския Николайчо четем: „Между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на фондация „Отворено общество”, София. Следва длъжност като програмен координатор в Социалния отдел за България на Световната банка. През 1999-а основава Европейския институт в София и е негов директор до 2001 г. Народен представител от ОДС в 39-о Народно събрание, както и парламентарен секретар до март 2002 г., заместник-председател на Комисията по европейска интеграция и член на комисията по външна политика, отбрана и сигурност.

На 12 март 2002 г. е избран за член на Националния изпълнителен съвет (НИС) на партия Съюз на демократичните сили. По-късно е назначен за говорител на партията. От 22 февруари 2004 г. е на поста заместник-председател на СДС...”[14]

Младенов е типичен опортюнист, на когото приляга многозначителното определение „партиен многобоец”. „Неговата „звезда” на българската политическа сцена изгрява по времето, когато Надежда Михайлова е председател на СДС... През 2005 г. напуска ръководството на сините, а през 2006 г., след президентските избори – и партията. Месец по-късно заедно с Димитър Абаджиев, Елеонора Николова и Мария Капон основава сдружението „Европейски демократичен път” (ЕДП). ЕДП още тогава има топли отношения с ГЕРБ, а за първите евроизбори подписва споразумение с партията на Бойко Борисов и земеделците на Анастасия Мозер. Младенов става общ кандидат и печели място в Страсбург.

Преди да попадне в политиката, е бил директор на хуманитарната програма на „Отворено общество” [на интернационалния еврейски аферист Джордж Сорос], работил е за Световната банка и е основател на Европейския институт.”[15]

„Като депутат в ЕП Младенов е член на комисиите по вътрешен пазар и защита на потребителите, външна политика, подкомисията за сигурност и отбрана. Също така е първи заместник председател на делегацията на ЕП за отношения с Ирак и член на делегациите за Израел и Афганистан.”[16]

„... [На министър] Николайчо Младенов не му отива точно той да се ежи. Защото благодарение на баща си и чичо си, дипломати и разузнавачи при Живков, научи западни езици, преди да понесе чантичката на Надежда Михайлова.”[17]

Мнението не е мое, а на същество, което претендира да е колега на Младеновия баща. Как приемате подобни управници е ваш проблем. За мен те не съществуват. Още от рождението ми този техен опит за държава няма нищо общо с мен. Откакто се помня, воювам с него. Въпрос на мироглед и морал.

Обаче знам, че който е предал веднъж, ще предаде и втори път. Николай Младенов го е правил вече трижди. Първо е продал своите комунистическо-ченгесарски създатели; сетне СДС; после ЕДП. Някой ден ще предаде ГЕРБ и Б.Б. Помнете ми думата, неизбежно е.

Продължава ТУК.

Публикуване на коментар

Последователи

StatCounter

  © Blogger template Snowy Winter by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP