В България т. нар. медии са собственост на военно-терористичната червена бригада ЦК на БКП и са ръководени от неговото Политбюро !

Георги Ифандиев

Защо сега и то тъкмо против мен ?

>> вторник, 13 април 2010 г.

Скандал! Иво Инджев и Георги Ифандиев се хванаха за гушите!

Публикувано от Бисер Иванов на мар 29th,2010

Журналистите Иво Инджев и Георги Ифандиев преплетоха шпаги след наглед една абсолютна смешна ситуация.

Ето за какво става въпрос: Инджев се обидил на колегата си, след като прочел в сайта си „коментар-псувня“ по свой адрес. Според бившият тв водещ на „В десятката“ обидата му била отправена от Ифандиев.

В своята публикация „Крайнобесните – торбалан в помощ на левите” от неделя, 28 март 2010 г., Иво отприщва гнева си към Жоро. Сайтът afera.bg пък препечатва новината. Почитатели на Ифандиев го алармирали за това. И следва отговора на Ифандиев под формата на скандално открито писмо.

Този път влязох в Afera.bg (правил съм го и друг път главно заради приятеля ми Николай Колев-Босия) и се запознах с „творчеството” на агент Ивайло. Не пиша, за да се оправдавам, тъй като няма за какво. Когато сгреша, се извинявам. Правил съм го по отношение на далеч по-високопоставен комунист от автора на публикувания от Вас пасквил – другаря Красимир Премянов, и то от телевизионния екран. Пиша Ви заради онези свестни българи, които все още се впечатляват от ченгесарските изяви на комунисти, безенесари, щатни и нещатни сътрудници на репресивните тайни служби на интернационалния антибългарски тоталитарен режим на Тодор Живков и болшевишката номенклатура. Държа да подчертая, че в случая се натъкваме на черта от характера, типична за всеки комунист и агент на кървавите секретни шпионски агенции – доносничеството и готовността за оклеветяване. Преди година същият автор набеди и обруга Румяна Угърчинска. Става дума за нашенка, която от години живее в Париж и издаде книга, посветена на атентата срещу папа Йоан Павел ІІ. Сега просто е дошъл моят ред.

Остава да виси въпросът: Защо сега и то тъкмо против мен ? Нали от достатъчно дълго време не се появявам никъде публично? Кротувам в дома си, пиша книги и превеждам чужди. Не обелвам дума, никой не е в състояние да ме обвини, че нарушавам мълчанието си. Почти не посещавам тукашни интернет-медии. Наистина единственото място, в което изпращам свои мнения, е лондонският всекидневник “The Times”. Подписвам всичко с истинското си име – Georgi Ifandiev. Там върлува страхотна цензура и вече почти се отказах да опитвам – безнадеждно е. Въпреки че има повече смисъл да бъдат отваряни очите на хората на Запад, понеже съзнанието им не е чак толкова промито от идеологеми, колкото на тукашното население. Прочее това личи все по-отчетливо в мненията на тамошните читатели, в които поне не биват допускани никакви обиди и квалификации. Тъкмо поради обидите престанах да пиша за познатия Ви сайт „Форумът”. В такъв случай как сам ще прибягвам до подобни долни способи и изразни средства? Никога не е било в стила ми.

Може да прозвучи като „конспиративна теория”, но единственото обяснение за атаката по никое време от страна на агент Ивайло спрямо моя скромност се съдържа в следния факт. Преди две седмици ни в клин, ни в ръкав, вестник „Шоу” обяви, че създавам своя платена страница в интернет. Тя ще се нарича „Диагноза” и ще бъде нещо като продължение на сваленото от червено-синия тандем Георги Гергов – Иван Чомаков мое авторско телевизионно предаване със същото название. От момента на споменатата публикация насам колоритът на нападките и инсинуациите срещу мен взе да се сгъстява. За да стигне до най-мрачните тонове в „творчеството” на агент Ивайло.
Истината е една: никога досега не ми е минавало през ума да вляза в онова, което наричат „блога на агента Ивайло”, камо ли да пиша в него, пък на всичко отгоре и да го псувам?! Явно егоцентризмът му е прекалено силен… Срещал съм заглавия на негови публикации и никога не съм посягал да ги прочета. Може да съм краен, но наистина в това отношение съм чистофайник. По същата причина почти не гледам тукашни телевизии, а някои – съвсем. Не чета местни печатни медии, а радио не слушам от десетилетия, да не кажа от малък. Все още множество добри люде от цялата страна ме осведомяват, изпращат ми книги, вестници, списания и дори изрезки от печатни медии. Ама има ли смисъл да доказвам, че нямам сестра, както се казва?
Агент Ивайло е типичен продукт на онова за съжаление неотминало време. Той обвинява и осъжда – донася, без дори да познава фактите по съответния казус. Така му разпореждат. А той е свикнал да изпълнява. Така е дресиран. Клетва е полагал за това. Нвярно надлежно оформена и запазена, където трябва.

Агент Ивайло „разсъждава” над някаква „кауза на антикомунизма в България”. Ще пропусна това, понеже следва да пропадна във вече споменатата духовна пропаст. Попитайте къде го завари 10 ноември 1989 г. – него и останалите агенти? Аз бях у дома, болен и без работа, без шанс да ми поставят диагноза, защото „хуманното” социалистическо здравеопазване бе обрекло простосмъртните като мен без достъп до плаки за рентгенови снимки. Хубаво е, че неотдавна агент Димитър припомни как през ноември 1989 г. прикритият агент Асен Агов водеше първия митинг на БКП пред Народната банка. Същият е и агент Ивайло. Какво да се прави – комунистически „антикомунисти”!
Та нека агент Ивайло сподели дали на 10 ноември 1989 г. е бил член на БКП? Пак по същото време бил ли е действащ агент на репресивната Държавна сигурност, отнела живота на поне 222 000 българи?

Мнозина близки ме карат да подиря справедливост от агент Ивайло в съда. Няма да го сторя. Защото обичам свободата и не бих предал на съд никого заради слово. “

http://razkritia.com

Read more...

С молба към господин Ифандиев !

Г-н Ифандиев,
Искам да Ви попитам дали е възможно, ако имате компютърен вариант на Вашата книга "ИМЕТО НА ЗВЯРА",да си платим директно на Вас, а Вие да я пратите по интернет?
Аз съм от Ямбол и всичките Ви книги съм ги купувала чрез поръчка!
Какъвто и да е отговорът,Ви желая здраве и Бог да пази Вас и всички търсещи истината !
Поздрав от Ямбол!
lanatop@gmail.com
Светлана Петрова

:::

Здравейте, г-н Ифандиев! Със съпруга ми отдавна искахме пак да влезем във връзка с вас, но уви на мейлите ни няма отговор от вас. Предполагаме, че не искате да ви безпокоят и ви разбираме! От Плевен - Галина и Мариан Цветанови сме. Ако искате пишете ни на gali67@abv.bg / marian_tzvetanov@abv.bg Още докато бяхме в Германия почнахме да си поръчваме книгите ви по интернет...Искаме и сега да си поръчаме тази, за която пишете - "ИМЕТО НА ЗВЯРА". Дано докато излезе да не бъде наложена поредната цензура. Пазим си всички ваши книги - един ден само те ще останат, за да запознават хората с истината...Бог да пази вас и вашето семейство!

:::

Bravo na g-n Ifandiev,ne se otkazva dori kogato go zvaliha ot efir.

Ako 4etete tova g-n Ifandiev molq vi ostavete nqkakuv adres,e-mail ili skype za vruska s vas .
Mnogo 6te sum vi blagodaren.
Kazvam se Nikolay Nikolov ot gr.Plovdiv golqm va6 po4itatel na vas i Georgi Jekov.
Pi6ete mi na e-mail naijul@abv.bg
Blagodarq vi predvaritelno uspeh.

:::

bravo na g-n Ifandiev,ne se otkazva dori kogato go zvaliha ot efir.Ako 4etete tova g-n Ifandiev molq vi ostavete nqkakuv adres,e-mail ili skype za vruska s vas .Mnogo 6te sum vi b;agodaren.Kazvam se Nikolay Nikolov ot gr.Plovdiv golqm va6 po4itatel na vas i Georgi Jekov.Pi6ete mi na e-mail naijul@abv.bg Blagodarq vi predvaritelno uspeh.

:::

ЛИПСВАШЕ НИ!НАРИЧАМ ВИ ЯВЛЕНИЕ!

Read more...

Понеделник,12.04.2010 г. излиза новата книна на Георги Ифандиев - "Името на звяра" !

>> неделя, 11 април 2010 г.

"Името на звяра" - Ифандиев !

Предлагам кратък откъс от епилога на новата ми книга, която трябва да завърши трилогията, започнала със Спомени за изгубения живот и Чудовището. Нейното заглавие е "Името на звяра" и се надявам да се появи на дискриминиращия ме книжен пазар преди Рождество Христово. Откъсът започва с разсъждения, породени от цитат от издадената през 1984 г. пророческа книга на бившия офицер от КГБ Анатоли Голицин Нови лъжи на стар глас: Комунистическата стратегия на измама и дезинформация.В нея авторът разкрива плана за разпадане на социалистическата система цели пет години преди това да стане. И така, ето обещания откъс:

Сега е лесно, но повтарям: книгата на Анатоли Голицин излезе през 1984 г. А освен всичко изредено, както и края на националните противопоставяния, той прогнозира и идеологическата солидарност, както сам нарича странното на пръв поглед съгласие между наистина изкуствени полюси – лявото и дясното. Онези които ги измислиха и въведоха в употреба, сетне ги извадиха от политическия живот и терминология. Ако перифразираме Оруел от споменатата му определяна като неоутопия гротеска 1984, понастоящем лявото е дясно и обратно.

По същия начин спускат в икономическия и политическия живот разни същества, определяни като елит, а после ги отстраняват (посредством фалити, избори, импийчмънт, преврати, дори убийства, а всички заедно – чрез революции). Не вярвайте, че тези мераклии за власт и слава, които искат да ги почитаме и облажаваме, имат нещо общо с истинските властелини на света. Разните Елизабет ІІ и Путин, Дън Сяопин и генерал Дьо Гол, Буш и Клинтън, Шарон и Арафат, Татчър и Блеър, Живков и Кол, Сталин и Хитлер, патриарси, папи, главни равини, мюфтии и далай лами, Херодотовци и Ахнатоновци, Аристотеловци, Херодотовци, Да Винчевци, Микеланджеловци, Пикасовци, Ленъновци, Дилъновци и т.н. са просто високопоставени изполичари на вечните (така си въобразяват) господари на новия световен ред. Обаче и тях ги контролират, както те нас. От своя страна, левитите са подчинени на по-висшите от тях, на онези, които се стремят да превземат планетата и да наложат единната комунистическа държава под формата на нов световен ред. Винаги е било така. Как да ги разпознаете? Бог е дал едно единствено напътствие: „По плодовете им...” По-лесното и достъпното е да не живеете по техните правила, иначе казано – да не постъпвате като тях. „Прочее, всичко, което искате да правят вам човеците, същото правете и вие тям; защото това е законът и пророците. Влезте през тесните врата; защото широки са вратата и просторен е пътят, който води към погибел, и мнозина са, които минават през тях; защото тесни са вратата и стеснен е пътят, който води в живота, и малцина ги намират. Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители: по плодовете им ще ги познаете.”

Също така не вярвайте, че разни влечуги – reptilians – са пристигнали на Земята и пълзят сред нас, както действителни теоретици на конспирацията се опитват да втълпят. Приемете това образно, като метафора. Тъй като делата на този скрит елит са змийски, символите му – също. Те са втъкани в т. нар. свещени книги – легенди за пране на съзнанието, пълни с идеи, които обслужват непознатото ни луциферианско Братство. Ерата на анунаките и подобните им гости е безвъзвратно отминала. Нима не е по-добре да престанем да битуваме в мъглявината на подхвърлени ни спомени, а да се готвим за грядущето. „И тъй, всекиго, който слуша тия Мои думи и ги изпълнява, ще оприлича на благоразумен мъж, който си съгради къщата на камък; и заваля дъжд, и придойдоха реки, и духнаха ветрове, и напряха на тая къща, и тя не рухна, защото беше основана на камък. А всеки, който слуша тия Мои думи и ги не изпълнява, ще заприлича на глупав човек, който си съгради къща на пясък; и заваля дъжд, и придойдоха реки, и духнаха ветрове, и напряха на тая къща, и тя рухна, и срутването й беше голямо.”

Истината в писанията трябва да бъде внимателно прецеждана, с умението и търпението, с което жътварят отсява житното зърно от плявата. Колцина са призваните да вършат това? „Не всеки, който Ми казва: Господи, Господи! ще влезе в царството небесно, а оня, който изпълнява волята на Моя Отец Небесен.” Останалите са онези „които вършат беззакония”. Защото не спазват Божия закон – за любовта и доброто. И рано ли късно, ще получат върховна справедливост. Спомнете си, че имате душа и съвест. Пазете ги и им се доверявайте. В тях е Божествената искра, вложена у всеки от нас. Нямате по-добър приятел от тях. Понеже Бог няма лоши намерения, нали? Пътищата са много, но със сигурност един от тях е да устоявате на изкушенията.

Те ни манипулират чрез храната и напитките, медицината, лекарствата, включително витамините, електромагнитните вълни (даже домакинските електроуреди, телевизорите, компютрите и телефоните – всичко, в което са вградени чипове), медиите, най-вече електронните, но и печатните, както и интернет, музиката, литературата, образователната система (историята, философията, психологията, даже приказките, които разказваме на децата си), замърсяването на въздуха...

Това са основните оръжия, с които политиците – слугите на елита, всекидневно ни обстрелват, дори ни бомбардират. Как да се предпазвате? Когато масово насаждат нещо – чрез реклама и положителна критика, аплодират разни произведения, препоръчват медикаменти хранителни продукти, уреди, предмети или технически достижения; щом внушават, че артисти, музиканти, писатели, художници, скулптори, политици са най-добрите, заслужават вашето внимание, избягвайте ги. Да, всичко това.

Нима е толкова важно да притежавате най-новия модел автомобил или телевизор? Не можете ли да се придвижвате със старата кола или да гледате все още здравия домашен апарат? Изключително важно е и дали се занимавате с техните програми за промиване на мозъците – пошли развлекателни предавания или поучаващи водещи, чиито изменчив характер и замърсени биографии (души) познавате.

Ето го един от нашите щитове. Има и други – например доброволното ни обединяване в различни общества, но противни на техните. Само с използваните от тях методи можем да разчупим матрицата им и ако не надделеем, поне ще сме в състояние да устоим. Звучи като пожелание, но е постижимо.

Представете си нещо напълно практично и лесно да бъде изпълнено, стига да имаме кураж. Например цял градски квартал или едно село да престанат да плаща сметките за електроенергия и водоснабдяване. Какво ще предприемат? Ще осъдят всички и ще ги лишат от тези услуги? Или ще ги вкарат зад решетките? Нищо подобно. Ще се опитат да разрушат създаденото единство – всячески, със средства, които даже не можете да си представите. А ако и съседният квартал или село се присъединят към този своеобразен бойкот – пасивен протест, а не революция? Тогава е възможно с Тях да бъде свършено. Имам предвид с безконтролното им господство. Ако започнат да се съобразяват с хората, вместо да ги презират и тъпчат, светът ще се превърне в по-добро място за живеене. Силата е у нас и Те го знаят, наясно са!

Пламен Анакиев,издател


http://ifandiev.blogspot.com

Read more...

Предаването "Диагноза" с Георги Ифандиев !

>> събота, 10 април 2010 г.







Read more...

ББ е нищожество ! Отказвам се от българско гражданство !

Георги Ифандиев:Напълно съзнателно и доброволно се отказвам от българското си гражданство!

Дата: 09-04-2010 17:27

Изразявам своето недоумение и омерзение от онези, които някога смятах за свои сънародници. Те не съставляват народ, а са просто население, тълпа.Медиите изнесоха и други примери на отчайваща, унижаваща българите простотия, издаваща долнопробния наивитет на една недоразвита личност, която не осъзнава своята парвенющина и дебелашка показност Не мога да приема да ме ръководи нищожество, за което по най-умилителен начин са приложими са думите на поета: „Той бе наивен и като дете прост.”

Чрез медиите до българофобите:

Георги „Гоце” Първанов,

член на БКП и агент на ДС,

назначен за президент на НРБ

Ангел Марин,

потомствен член на БКП,

офицер на престъпния комунистически режим,

гуден за вицепрезидент на НРБ

Цецко Цачев (Цецка Цачева),

секретар(ка) на първична партийна организация

на престъпната БКП,

поставен(а) за председател(ка) на Народното събрание

О Т В О Р Е Н О П И С М О

от Георги Менелаев Ифандиев – човек, християнин, българин, досега гражданин на НРБ, с което се отказвам от това гражданство

Презрени другари,

След броени часове навършвам шейсет години. Всички те, целият изминат от мен досега път на този свят, доказа на моя милост, на семейството ми, на моите близки и на приятелите ми, че всъщност съм мъртво роден. Тъй като животът ми мина под Вашата престъпна терористична власт, съсипала и унищожила всичко здраво, умно, мислещо, родолюбиво и отговорно у българите. Като правя равносметка на дните си на тази земя, установявам: не сте ме пропуснали. Ала тъй като отдавна престанах да се страхувам за своя безсмислен живот под диктата на Вашата организирана престъпна мрежа, която наричам алчно червена мафия, отсега нататък отказвам да Ви узаконявам (легитимирам) със съучастието си като гражданин на отвратителната Ви Народна република България, която е по-точно да назоваваме Номенклатурия – държавна организация, обсебена от номенклатурата на алчно червената фашистка буржоазия, определяща се като комунистическа.

През почти шейсетгодишното си пребиваване в нея съм бил пряк или косвен свидетел на изумителна омраза, насилие, простащина, разделение на хората по всякакви признаци и на вопиюща несправедливост. Мимоходом ще спомена онези 30 000 българи, избити без съд и присъда от Вашата терористична мрежа само през периода 9 септември – 31 декември 1944 г. Само ще посоча, че според трагичните изчисления на международни специалисти Вашата престъпна партия пряко ликвидира или предизвика преждевременната смърт на средно 222 000 българи.

Други близо милион Вие и предците Ви хвърлихте в концентрационни лагери и затвори.

Ще подмина и онези най-малко два милиона, които бяха принудени да Ви сътрудничат в качеството им на агенти на Вашите репресивни тайни служби. Или пък други, които в името на кариерата и келепира продадоха душите си на Вашия червен сатана. Няма да се спирам на онези поне милион съсипани съдби, на които бе отнето имуществото, бяха лишени от правото да учат и да се развиват според техния талант и качества. Нито ще се занимавам с ненадминатите Ваши престъпления по съсипването на родното селско стопанство (преди и след 10 ноември 1989 г.), промишлеността и останалите отрасли. Никой никога няма да Ви прости за унищожаването на духовността на българите и на Православната църква, за това че превърнахте един достоен народ в послушно стадо, лишено от собствено мислене и воля.

Поводът да пристъпя към настоящата решаваща за мен крачка е тъкмо последното: Вашата и на съпартийците Ви от БКП, БЗНС (партия, приела Вашата програма) и нейните „демократични” филиали изумителна бездуховност, простащина, парвенющина, алчност и пълна липса на възпитание.

През годините съм се нагледал и наслушал на Вашите най-долнопробни комунистически простотии.

Никога няма да забравя как през 1970 г. заведоха Тодор Замфиркьов – Живков в Япония. Обуха му райран черен панталон, надянаха му сюртук и като зле дресирана маймуна го изтъпаниха пред император Хирохито. (Друга тема е защо никой никога не докосна военнопрестъпника, който продължаваше да бъде държавен глава на островната империя.) Унижението, което преживях, докато гледах кадрите от тази среща в поредния тогавашен кинопреглед, няма как да бъде изтрито от съзнанието ми.

Не ще забравя изумителните прояви на грубост и дебелащина по време на посещението на същия „пръв партиен и държавен ръководител” във Федерална република Германия през 1988 г. Няма как да се избавя от унизителните за мен като човек и българин гледки на многобройните коленичения на Вашите ръководни партийни и държавни дейци пред съветските им господари. Съвсем друг въпрос е, че тези стопани на Кремъл бяха назначавани от „Уол Стрийт” и това не е „конспиративна теория”. Истината за тази подчинена взаимовръзка съм извадил на светло, подкрепена от съответните доказателства, в най-новата си книга, озаглавена „Името на звяра”, която предстои да излезе в понеделник, 12 април 2010 г.

Обаче навремето бяхме напълно лишени от какъвто и да е избор. Затова все махах с ръка и си казвах, че това не ме засяга. Никога не съм допускал, че във времена, когато човек може да запази поне достойнството си, моите т. нар. сънародници ще излъчат такъв „Еверест” на простотията и простащината, какъвто е настоящият министър-председател. В кадри от обедните новини на телевизията на Световния еврейски конгрес “bTV”, показани на 9 април 2010 г., както и в стенограмата от тях, поместена на интернет-страницата на тази медия, видях, чух и прочетох нещо изумително, което накара чашата на търпението и примирението ми да прелее.

Когато журналисти попитаха премиера за качеството на храната на официалната вечеря, дадена от американския президент Барак Обама на 8 април 2010 г. на участниците в срещата в Прага, „Борисов разсея слуховете”, относно менюто: „Не, много хубаво беше менюто. Имаше и първо и второ и трето,

даже и две втори – имаше и пържола и риба, така че питателно беше, ако това ви е любопитно”, беше категоричен той.”

Явно за „премиера” на НРБ всичко е било като в милиционерски стол от времето на „развития социализъм”... И всичко се свежда до търбуха. Въпрос на мироглед, който се изгражда в дома, училището и обкръжаващата всекиго среда. Нищо ново - това е déjà vu, както казват французите. Преди повече от век е описано от Алеко Константинов, прочее убит заради смелостта си да изрича истината.

Преди самата вечеря, когато журналистите попитали същия „премиер” „какво очаква от вечерята с Барак Обама в Прага, министър-председателят отговори шеговито: „Гладен съм”.”

Медиите изнесоха и други примери на отчайваща, унижаваща българите простотия, издаваща долнопробния наивитет на една недоразвита личност, която не осъзнава своята парвенющина и дебелашка показност: „На вечерята в американската резиденция лидерите от 11 източноевропейски държави са обсъдили с американския президент „горещите точки” по света. Всеки от тях е имал да докладва по предварително зададени теми.

„На мен ми се падна Иран, Ирак, противоракетната отбрана. Според НАТО Иран очевидно развива ядрено оръжие, а ракетите му могат да стигнат до България”, каза премиерът.”

Не мога да приема да ме ръководи нищожество, за което по най-умилителен начин са приложими са думите на поета: „Той бе наивен и като дете прост.”

Занапред изключвам подобна възможност за себе си. За мен и за много други истински българи е обидно подобно същество да бъде водено като наш „министър-председател”. Никога, с изключение на 1990 и 1991 г., не съм гласувал доброволно за комунисти. Тогава пуснах гласа си за представителите на филиала на БКП, наречен Съюз на демократичните сили. Горко се разкайвам за тогавашната си глупост.

Срам ме е, че в креслото на президент е седнал комунист и сътрудник на репресивните секретни служби на режима, наричан от мен алчно червена мафия. Длъжността „вицепрезидент” е поверена на висш офицер от антибългарската армия на същия този престъпен режим, при това потомък на терористи, избивали българи. Да не отварям дума за позора начело на Народното събрание да се мъдри същество от най-долен произход, с неизяснен пол, с ужасяващ външен вид, с пределно ниска ерудиция, без никаква култура и напълно лишено от всякакво възпитание, маниери и обноски, пък на всичкото отгоре и секретар на ППО на БКП. Свършиха ли се българите?

Онова срамно нещо, което наричат „министър-председател”, не само е членувало в БКП, не само неговият баща е бил униформен комунист, но и неговото мрачно минало, изпъстрената му с престъпления и криминални вързки биография бе развята по света от уважавано американско списание. Не, не желая повече да имам нищо общо с този Ваш неуспешен опит за държава, да мърся биографията си като „гражданин на Народна република България”.

Във връзка с всичко изложено

Д Е К Л А Р И Р А М

че напълно съзнателно и доброволно се отказвам от българското си гражданство. От позицията на дългогодишен (цял живот) потърпевш от Вашия престъпен алчно червен фашистки режим и като редовен данъкоплатец настоявам съответната Ваша служба незабавно да ми издаде лични документи на бежанец (Нансенов паспорт). Не притежавам никакви имоти в Народна република България, не ми е необходимо нищо, което е свързано с НРБ и с Вашия престъпен антибългарски режим, поставил се в услуга на антихуманните българофобски интереси на тайния Интернационал.

Изразявам своето недоумение и омерзение от онези, които някога смятах за свои сънародници. Те не съставляват народ, а са просто население, тълпа. Тълпите са обречени на разпръскване и разпиляване. Историята го е доказала. Държа да запазя душата си, да остана българин – човек и християнин.

В очакване на съответната Ваша бърза реакция,

оставам,

БЕЗ НИКАКВО УВАЖЕНИЕ:

Георги Ифандиев,българин

София,9 април 2010 г.,петък

Read more...

Георги Ифандиев:Притежавам донесение на Асен Агов от 1989 г.,в което признава как заблуждава лондонски журналист за "голямата екскурзия" !

>> сряда, 7 април 2010 г.


КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ СНИМКИТЕ !

Read more...

Последователи

StatCounter

  © Blogger template Snowy Winter by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP