В България т. нар. медии са собственост на военно-терористичната червена бригада ЦК на БКП и са ръководени от неговото Политбюро !

Георги Ифандиев

Защо сега и то тъкмо против мен ?

>> вторник, 13 април 2010 г.

Скандал! Иво Инджев и Георги Ифандиев се хванаха за гушите!

Публикувано от Бисер Иванов на мар 29th,2010

Журналистите Иво Инджев и Георги Ифандиев преплетоха шпаги след наглед една абсолютна смешна ситуация.

Ето за какво става въпрос: Инджев се обидил на колегата си, след като прочел в сайта си „коментар-псувня“ по свой адрес. Според бившият тв водещ на „В десятката“ обидата му била отправена от Ифандиев.

В своята публикация „Крайнобесните – торбалан в помощ на левите” от неделя, 28 март 2010 г., Иво отприщва гнева си към Жоро. Сайтът afera.bg пък препечатва новината. Почитатели на Ифандиев го алармирали за това. И следва отговора на Ифандиев под формата на скандално открито писмо.

Този път влязох в Afera.bg (правил съм го и друг път главно заради приятеля ми Николай Колев-Босия) и се запознах с „творчеството” на агент Ивайло. Не пиша, за да се оправдавам, тъй като няма за какво. Когато сгреша, се извинявам. Правил съм го по отношение на далеч по-високопоставен комунист от автора на публикувания от Вас пасквил – другаря Красимир Премянов, и то от телевизионния екран. Пиша Ви заради онези свестни българи, които все още се впечатляват от ченгесарските изяви на комунисти, безенесари, щатни и нещатни сътрудници на репресивните тайни служби на интернационалния антибългарски тоталитарен режим на Тодор Живков и болшевишката номенклатура. Държа да подчертая, че в случая се натъкваме на черта от характера, типична за всеки комунист и агент на кървавите секретни шпионски агенции – доносничеството и готовността за оклеветяване. Преди година същият автор набеди и обруга Румяна Угърчинска. Става дума за нашенка, която от години живее в Париж и издаде книга, посветена на атентата срещу папа Йоан Павел ІІ. Сега просто е дошъл моят ред.

Остава да виси въпросът: Защо сега и то тъкмо против мен ? Нали от достатъчно дълго време не се появявам никъде публично? Кротувам в дома си, пиша книги и превеждам чужди. Не обелвам дума, никой не е в състояние да ме обвини, че нарушавам мълчанието си. Почти не посещавам тукашни интернет-медии. Наистина единственото място, в което изпращам свои мнения, е лондонският всекидневник “The Times”. Подписвам всичко с истинското си име – Georgi Ifandiev. Там върлува страхотна цензура и вече почти се отказах да опитвам – безнадеждно е. Въпреки че има повече смисъл да бъдат отваряни очите на хората на Запад, понеже съзнанието им не е чак толкова промито от идеологеми, колкото на тукашното население. Прочее това личи все по-отчетливо в мненията на тамошните читатели, в които поне не биват допускани никакви обиди и квалификации. Тъкмо поради обидите престанах да пиша за познатия Ви сайт „Форумът”. В такъв случай как сам ще прибягвам до подобни долни способи и изразни средства? Никога не е било в стила ми.

Може да прозвучи като „конспиративна теория”, но единственото обяснение за атаката по никое време от страна на агент Ивайло спрямо моя скромност се съдържа в следния факт. Преди две седмици ни в клин, ни в ръкав, вестник „Шоу” обяви, че създавам своя платена страница в интернет. Тя ще се нарича „Диагноза” и ще бъде нещо като продължение на сваленото от червено-синия тандем Георги Гергов – Иван Чомаков мое авторско телевизионно предаване със същото название. От момента на споменатата публикация насам колоритът на нападките и инсинуациите срещу мен взе да се сгъстява. За да стигне до най-мрачните тонове в „творчеството” на агент Ивайло.
Истината е една: никога досега не ми е минавало през ума да вляза в онова, което наричат „блога на агента Ивайло”, камо ли да пиша в него, пък на всичко отгоре и да го псувам?! Явно егоцентризмът му е прекалено силен… Срещал съм заглавия на негови публикации и никога не съм посягал да ги прочета. Може да съм краен, но наистина в това отношение съм чистофайник. По същата причина почти не гледам тукашни телевизии, а някои – съвсем. Не чета местни печатни медии, а радио не слушам от десетилетия, да не кажа от малък. Все още множество добри люде от цялата страна ме осведомяват, изпращат ми книги, вестници, списания и дори изрезки от печатни медии. Ама има ли смисъл да доказвам, че нямам сестра, както се казва?
Агент Ивайло е типичен продукт на онова за съжаление неотминало време. Той обвинява и осъжда – донася, без дори да познава фактите по съответния казус. Така му разпореждат. А той е свикнал да изпълнява. Така е дресиран. Клетва е полагал за това. Нвярно надлежно оформена и запазена, където трябва.

Агент Ивайло „разсъждава” над някаква „кауза на антикомунизма в България”. Ще пропусна това, понеже следва да пропадна във вече споменатата духовна пропаст. Попитайте къде го завари 10 ноември 1989 г. – него и останалите агенти? Аз бях у дома, болен и без работа, без шанс да ми поставят диагноза, защото „хуманното” социалистическо здравеопазване бе обрекло простосмъртните като мен без достъп до плаки за рентгенови снимки. Хубаво е, че неотдавна агент Димитър припомни как през ноември 1989 г. прикритият агент Асен Агов водеше първия митинг на БКП пред Народната банка. Същият е и агент Ивайло. Какво да се прави – комунистически „антикомунисти”!
Та нека агент Ивайло сподели дали на 10 ноември 1989 г. е бил член на БКП? Пак по същото време бил ли е действащ агент на репресивната Държавна сигурност, отнела живота на поне 222 000 българи?

Мнозина близки ме карат да подиря справедливост от агент Ивайло в съда. Няма да го сторя. Защото обичам свободата и не бих предал на съд никого заради слово. “

http://razkritia.com

2 коментара:

Анонимен,  17 април 2010 г., 1:30 ч.  

diagnosa@start.bg
Георги Ифандиев

Уважаеми приятели на Гн Ифандиев,
Това е адреса за връзка с него !

С. Петрова

Анонимен,  11 януари 2011 г., 4:35 ч.  

Много хубава комбинация - комунистически антикомунисти!
Трябва да се свиква с мисълта, колкото и мъчителна да е тя, че под всички цветове на политическата дъга прозира червеният.
Всичките разправии и скандали, които тресат обществото са за разпределяне на плячката. Нищо друго.
При следващото прегрупиране Инджев ще заеме мястото си на заслужил борец срещу болшевизма, зер, всеки ден бълва беззъбите си каламбури в някакви негови си частни битки. Цензурата в блога му е безскрупулна и шанс да видят бял свят имат само хвалебствията. Пуска се и по някое нескопосано несъгласие за цвят. Жалко, но така ще е, когато царства страхът, а той не е неоснователен. Трябва да се яде, да се отглеждат деца, а и просто да се живее...

Публикуване на коментар

Последователи

StatCounter

  © Blogger template Snowy Winter by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP