В България т. нар. медии са собственост на военно-терористичната червена бригада ЦК на БКП и са ръководени от неговото Политбюро !

Георги Ифандиев

С молба към господин Ифандиев !

>> вторник, 13 април 2010 г.

Г-н Ифандиев,
Искам да Ви попитам дали е възможно, ако имате компютърен вариант на Вашата книга "ИМЕТО НА ЗВЯРА",да си платим директно на Вас, а Вие да я пратите по интернет?
Аз съм от Ямбол и всичките Ви книги съм ги купувала чрез поръчка!
Какъвто и да е отговорът,Ви желая здраве и Бог да пази Вас и всички търсещи истината !
Поздрав от Ямбол!
lanatop@gmail.com
Светлана Петрова

:::

Здравейте, г-н Ифандиев! Със съпруга ми отдавна искахме пак да влезем във връзка с вас, но уви на мейлите ни няма отговор от вас. Предполагаме, че не искате да ви безпокоят и ви разбираме! От Плевен - Галина и Мариан Цветанови сме. Ако искате пишете ни на gali67@abv.bg / marian_tzvetanov@abv.bg Още докато бяхме в Германия почнахме да си поръчваме книгите ви по интернет...Искаме и сега да си поръчаме тази, за която пишете - "ИМЕТО НА ЗВЯРА". Дано докато излезе да не бъде наложена поредната цензура. Пазим си всички ваши книги - един ден само те ще останат, за да запознават хората с истината...Бог да пази вас и вашето семейство!

:::

Bravo na g-n Ifandiev,ne se otkazva dori kogato go zvaliha ot efir.

Ako 4etete tova g-n Ifandiev molq vi ostavete nqkakuv adres,e-mail ili skype za vruska s vas .
Mnogo 6te sum vi blagodaren.
Kazvam se Nikolay Nikolov ot gr.Plovdiv golqm va6 po4itatel na vas i Georgi Jekov.
Pi6ete mi na e-mail naijul@abv.bg
Blagodarq vi predvaritelno uspeh.

:::

bravo na g-n Ifandiev,ne se otkazva dori kogato go zvaliha ot efir.Ako 4etete tova g-n Ifandiev molq vi ostavete nqkakuv adres,e-mail ili skype za vruska s vas .Mnogo 6te sum vi b;agodaren.Kazvam se Nikolay Nikolov ot gr.Plovdiv golqm va6 po4itatel na vas i Georgi Jekov.Pi6ete mi na e-mail naijul@abv.bg Blagodarq vi predvaritelno uspeh.

:::

ЛИПСВАШЕ НИ!НАРИЧАМ ВИ ЯВЛЕНИЕ!

1 коментара:

Анонимен,  15 май 2010 г. в 5:32  

Здравейте и как сте,г-н Ифандиев! Надявам се скоро да Ви видим на малкия екран!Ще ми бъде много-много приятно,отново да записвам и качвам предаването "Диагноза"-/надявам се така да се казва отново!/
Поздрави на семейството Ви и Бог да закриля вашия мирен дом!

Публикуване на коментар

Последователи

StatCounter

  © Blogger template Snowy Winter by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP